.

Венера в Телец - какво чака зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Венера в Телец - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/Allexxandar

Планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на Телец на 17-и март и ще остане там до 11-и април. Ставаме по-чувствени, наслаждаваме се на повече енергия, усещаме стабилност, правим жестове, действаме бавно, но сигурно. Ето какво да очаква всяка зодия от периода, според "AstroStyle".

 


Овен

 

Когато става дума за любовта, понякога трябва да си припомнят, че е важно пътешествието, а не достигането до самата дестинация. Сега ще бъдат подтикнати да обърнат повече внимание на насладата и удоволствията от живота. Да не мислят за това какво имат, а да се радват на малките неща, чувствата и жестовете - вкусните ястия, дълбоките разговори, държането за ръце и т.н.

 

Телец

 

Не трябва да са изнервени и припряни, за да печелят сърца и симпатии през периода. Венера е в техния знак и им носи много късмет в любовта. Очароват околните веднага и печелят хиляди ухажори. На фокус са и ценностите, и възгледите. Затова сега Телците ще могат да премахнат нещата и хората от живота си, за които нямат време и които не са им нужни. Нека се наслаждават повече на моментите, които прекарват с хората, които обичат.

 

Близнаци

 

Поезията и фантазиите завладяват света им. Готови са и желаят да бъдат разтърсени и омаяни. Но нека внимават и да не се връзват на приказките на всеки, които опитва да ги очарова. През периода лесно се подават на илюзиите. Необходимо е да разрушат стените около себе си и да се отдадат на чувствата, но не и да пренебрегват червените флагчета. Обвързаните да си починат от работата и да релаксират с партньора.

 

Рак

 

Търсят сродна душа? Ще я намерят в приятелския си кръг, сред най-близките си хора. При тях приятелствата и технологиите ще са на фокус. Необвързаните Раци може да срещнат сродна душа, чрез групови дейности и занимания или чрез сайтове за запознанства. Нека позволят на приятелите им да ги уредят с някого. Обвързаните да прекарват повече време навън с половинката и да съберат приятелските си компании, за да е по-весело.

 

Лъв

 

Не е изненада, че когато изглеждат най-добре, те излъчват увереност и привличат към себе си хора, които също добре се грижат за себе си. Публичният им имидж и кариерата им са на фокус сега. Лъвовете ще подновят гардероба си и ще се отдадат на процедури, свързани с красота. Искат да имат бляскав вид, когато са на работа.

 

Дева

 

Ухажорите не се намират само в града им, нека разширят хоризонта си, ако търсят любов. Романтиката може да е по-далеч, така че нека излязат от зоната си на комфорт и да ходят по срещи в различни градове, държави. Може в следващите седмици да започнат връзка от разстояние или пък да намерят партньор, който да е чужденец. Ако са обвързани, да заминат на пътешествие. Така ще възпламенят искрата.

 

Везни

 

Обикновено не играят игрички, когато става дума за любов и чувства. Но сега това се променя и Везните показват съблазнителната си страна. Откриват, че когато се правят на недостъпни, това прави нещата по-страстни, пикантни и интересни. Нека се усмихват кокетно, да пращат съобщения с интересни предложения, но да не се съгласяват с неща, с които не искат да се съгласят. Обвързаните ще разберат какво е истинска интимност. Да си позволят да бъдат уязвими.

 

Скорпион

 

Любовният им живот става горещ и вълнуващ. На фокус са сериозните и здрави връзки, а и Скорпионите стават наистина неустоими. Много са чаровни и привличат вниманието. Сега е времето да задълбочат връзка, да направят от обикновените отношения - специални. Във връзката им ще има много страст, романтика, истинско отдаване и свързване. Сериозно обвързаните може да организират голямо парти или да се заемат с общо хоби, нова обща работа.

 

Стрелец

 

Трябва да работят здраво! Ефективността и доброто им състояние са на фокус през периода. Може да станат експерти в дадена сфера. Стрелците са вдъхновени за работа - да подредят рафтовете, да готвят и да поемат здравословни продукти. Нека правят това, което ги кара да се чувстват щастливи и да живеят здравословно.

 

Козирог

 

В момента трябва да запомнят това - скромността е надценена! Наистина стават бляскави и обаятелни през периода. Нека не критикуват себе си, да не са срамежливи, а смело да покажат на света колко са чаровни, завладяващи и забавни. Да направят нещо, което леко ги плаши, да кажат истинското си мнение, да представят идеите си, да пеят на караоке вечер. Да излизат повече, да общуват, да флиртуват.

 

Водолей

 

Харесва ли им вкъщи и добре ли се чувстват? Може би им трябва раздвижване и промяна - нови водни бои, нов интериор, драстична промяна във визията, нови гримове. Нека създадат повече уют в дома, да купят това, което им харесва, да сложат повече цветни предмети, да развихрят въображението си. Може дори да се пренесат на ново място.

 

Риби

 

Нека не бъдат въздържани и да не стоят отстрани. Ще са весели, ентусиазирани, ще общуват с много хора. Венера им помага да говорят за чувствата си, да обяснят какво искат. Нека запомнят, че хората не могат да прочетат мислите им. Да кажат на любимия какво им харесва за вечеря или как си представят, че трябва да протече една романтична среща. Необвързаните да действат смело. Нека си направят профили за запознанства, да качат сладки снимки, да търсят нови ухажори.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...