.

3 зодии, които чакат принца на бял кон

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които чакат принца на бял кон
Снимка: iStock/ideabug

Тези зодии са много придирчиви. Те имат хиляди изисквания, бавно избират половинка, все нещо им липсва и искат да намерят идеалния човек за себе си. Както се казва - чакат принца на бял кон и не правят компромиси. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Водолей

 

Много търпеливи са и доста любопитни, затова не им е проблем дълго да чакат за връзка. Често на околните се струва, че Водолеите постоянно си харесват някого и флиртуват с него, но нямат сериозни връзки. Те просто имат изискан вкус, дълго подбират, опитват да опознаят хората и искат някой да ги зашемети. Не се получава и преминават към следващия човек. Чакат партньор, който ще ги уважава и ще се съобразява доста с тях. Държат много на това да има голяма страст във връзката и тя никога да не изчезва. Постоянно търсят половинката, но искат човек, с когото да създадат дълбока връзка, а не е лесно да го намерят.

 

Рак

 

Цъфтят, когато опитват да създадат отношения с другите. Те очароват околните, постоянно измислят нови неща, идеи, теории, знаят всички клюки, всичко интересно, инициират разговори. Споделят знанията си, харизматични са. Разсмиват другите, грижат се за любимите хора. Но много държат партньора да има същите качества - да е умен, мил, съобразителен, грижовен, да проявява голямо внимание към тях, да поема инициатива, да прави романтични жестове, да поддържа страстта жива. Искат този човек да ги очарова, омае, да не спира да ги изненадва, буквално търсят принца на бял кон. Много е трудно да намерят такава перфектна половинка, която да притежава толкова хубави качества.

 

Овен

 

Макар да са импулсивни и леко агресивни, Овните държат на отдадеността и лоялността във връзките. Любознателни са, смели, не се страхуват да задават въпроси и да очароват колните. Печелят сърцата дори на интровертите и по-спокойните хора. Проблемът е, че Овните бързо си падат по някого и обичат много силно в началото - още преди да са опознали човека и да осъзнаят, че той може да не го заслужава. Нетърпеливи са да започнат връзка, но прибързват и после осъзнават, че трябва да изчакат някой, който наистина да ги очарова тотално и омае с жестове. Така постепенно си създават много високи критерии и изисквания и никой не може да ги покрие. Копнея за вълнение, но и отдаденост. Искат приключение, но и човек, който е стабилен и сериозен.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...