.

3 зодии, които обожават да пишат любовни писма на хартия

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които обожават да пишат любовни писма на хартия
Снимка: iStock/ADragan

Някои зодии са романтици по душа. Те предпочитат жестовете, специалните изненади, ретро стила. Харесва им да изразяват емоциите си върху лист хартия, а не пред компютъра. Пишат любовни писма и се трогват, когато получават такива, имейлите им се струват недостатъчно прочувствени. Много се стараят. Ето кои са, според "Pink Villa".

 

Рак 

 

Те са емоционални и сантиментални по природа. Раците са привлечени от автентичността, интимността и свързват тези неща с любовните писма, написани на ръка. Имейлите нямат същата стойност за тях. Писането позволява на тези зодии да изразят дълбоките емоции. Те ценят, когато някой им изпрати хартиено писмо и го пазят - като скъп спомен. Писането и получаването на любовни писма, според тях, прави връзката по-дълбока. По-искрени са, когато пишат на хартия.

 

Дева

 

По време на технологична революция, Девите намират много причини да се наслаждават на писмата, написани на ръка. Те са прецизни и загрижени, виждат всеки детайл. Според тях, писмата на хартия са много по-подходящи за любовна комуникация, приемат имейлите само за официална комуникация. Желаят дълбока връзка, хартиените писма са уникален шанс внимателно да изберат всяка дума и да се изразят точно, прецизно, но и искрено, да покажат повече емоции. Харесва им също изкуството да подготвят и опаковат писмото.

 

Везни

 

Везните са големи романтици. Те ценят красотата, изкуството, копнеят за любов от приказките. Разменянето на хартиени любовни писма ги кара да се чувстват като герои от романтичен филм или роман. Пишат красиво, подбират внимателно канцеларските материали, слагат нужните рисунки, украса и т.н. - обожават самият процес по създаване на писмото. Ценят любовните писма, защото в тях се влагат повече мисъл и усилия, отколкото в имейли и чатове. За тях това е огромен жест, така са по-искрени и осъзнават какво е интимност. Емоционални зодии са.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...