.

Седмичен любовен хороскоп 21-27 август

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 21-27 август
Снимка: iStock/Jovanmandic

Овен

 

Приемете с разбиране лошото настроение на половинката си. Не се сърдете, ако не винаги му/й е до шеги. Отношенията ви видимо ще се подобрят, ако си организирате съвместно пътуване, колкото и да е кратко. Не е важно къде ще отидете, а до колко пълноценни и еднакви ще са преживяванията ви.

 

Телец

 

Разговорите с любимия човек може да се окажат доста трудни. Изразявайте мислите си такива, каквито са, за да получите разбирането, на което се надявате. Ако не сте доволни от поведението му/й и мислите, че ви пренебрегва, не страдайте мълчаливо, а реагирайте така, че да се замисли, вместо да се опитва да се оправдае и да ви опровергае.

 

Близнаци

 

Не позволявайте никакво външно вмешателство във връзката ви. Нито се вслушвайте в чужди съвети, нито позволявайте на когото и да било да ви „споделя добронамерено“ подробности от миналото на гаджето ви. Допуснете ли го, ще се окажете въвлечени в изключително злобна интрига.

 

Рак

 

Романтичното настроение ще ви обхване изцяло и необратимо. В това, разбира се, няма нищо лошо, стига да не очаквате от любимия човек да е със същата нагласа. Защото, ако не е, в типично ваш стил, ще реагирате бурно, спонтанно, невъздържано и по всяка вероятност изразявайки силно недоволство, което ни най-малко няма да се отрази стимулиращо на отношенията ви.

 

Лъв

 

Приятел/ката ви може да реши да ви спретне поредица изненади, желаейки да прикове вниманието ви изцяло към себе си. Приемете ги с усмивка, окуражете усилията му/й максимално, дори ако се налага да промените плановете си, за да сте заедно. Недоволството или критиката от ваша страна ще постигне само един ефект и той ще е неприятна разправия.

 

Дева

 

Не се изкушавайте от мисълта за започнете „успоредна“ връзка или пък просто да се позабавлявате с мимолетен флирт. Истината рано или късно ще излезе на яве и, дори половинката ви да замълчи, да подмине ситуацията без коментар, недоверието ще се настани между вас веднъж за винаги и нищо вече няма да е същото.

 

Везни

 

Изслушвайте внимателно и търпеливо онова, което той/тя желае да сподели с вас. За него/нея ще е много по-важно да проявите разбиране, отколкото да изразите мнението си. Що се отнася до вас, ще откриете у половинката си качества, за чието съществуване до момента не сте и подозирали.

 

Скорпион

 

Проявете снизходителност към грешките на половинката си. Разбира се, не е нужно да приемате безропотно всичките му/й пропуски, но пък и да проявявате капризи за дреболии също не си заслужава. С малко повече разбиране и чувство за хумор ще успеете да запазите и доброто настроение и стабилността на връзката.

 

Стрелец

 

Не е изключено да получите интригуващи предложения относно обучението, работата си или друг важен за вас елемент от бита и ежедневието. Не бързайте да отговаряте. Потърсете мнението на половинката си и, когато го чуете, не го пренебрегвайте. Почти сигурно е, че той/тя преценява ситуацията по-обективно от самите вас.

 

Козирог

 

Любимият човек може умишлено да ви накара да се тревожите. Да се държи така, че да предизвика пристъпи на ревност. Проверете до колко реални са „сигналите“, които ви изпраща и след това помислете как да реагирате. Ситуацията е малко противоречива и, ако тактиката ви е правилна, ще сте в печеливша позиция.

 

Водолей

 

Каквито и представи да си изграждате за предстоящия си романтичен живот, най-вероятно няма да се случат. Вместо да се „реете в облаците“, мечтаейки си за бурни любовни преживявания, опитайте се да направите нещо ново. Започнете с външния си вид, например. Реакцията на любимия човек ще ви подскаже каква е следващата стъпка и кога трябва да я предприемете.

 

Риби

 

Любовните отношения както при обвързаните, така и при търсещите сродната си душа, ще са доста минорни. Ще ви е трудно не само да изразите собствените си чувства, а и да възприемете тези на другия, което ще предизвика силна неувереност и пасивност. Един от начините за справяне със собствените ви страхове е да се „движите по течението“, въздържайки се от импулсивни решения.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...