.

Седмичен любовен хороскоп 28 август - 3 септември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 28 август - 3 септември
Снимка: iStock/Soft_Light

Овен

 

Дайте си сметка какво очаквате от връзката си. Придържайте се към реалността и оценявайте собственото си място в нея самостоятелно. Едва след като сте си изградили някаква точна концепция, може да я споделите с любимия човек. От реакцията му/й ще разберете до колко предопределено е съвместното ви бъдеще.

 

Телец

 

Любовните отношения ще приличат на преминаване през минно поле. Каквото и да направи всеки един от вас, другият ще реагира „с гръм и трясък“ или по друг начин казано, с недоволство и неодобрение. Опитайте се да отложите или поне разредите срещите докато Венера премине в директно движение. След това напрежението ще се изпари като локва от летен дъжд.

 

Близнаци

 

Не позволявайте на приятелите да въздействат върху любовните ви отношения със съветите или споделяйки опита си. Според древна мъдрост „всички щастливи влюбени са еднакви, а всички нещастни са различни“. Ако се чувствате щастливи, не се отъждествявайте с хората около себе си.

 

Рак

 

Емоционалното ви състояние ще е крайно нестабилно и ще ви е трудно да сдържате пристъпите на раздразнителност. За щастие, половинката ви ще прояви разбиране и за пореден път ще реагира на прищявките ви с усмивка. Все пак, не забравяйте, че всяко нещо си има край, търпението, предизвикано от обич – също.

 

Лъв

 

Ще се наложи да посветите голяма част от времето си на лични задачи. Предупредете гаджето си, за да не се сърди и да знае причините, поради които не можете да му/й обърнете достатъчно внимание. Ако връзката ви продължава повече от година, не е изключено и двамата почти едновременно да стигнете до заключението, че е крайно време да заживеете под един покрив.

 

Дева

 

Желанието ви да пътувате, да видите и научите нещо ново, непознато, ще е по-силно от всякога. Споделете го с любимия човек, но бъдете готови за възможността, той/тя да не се ентусиазира твърде много от идеята. Установите ли, че е така, не настоявайте. Тръгнете на път, но намерете някой друг, който да ви съпровожда. Когато установи, че му/й липсвате, приятел/ката ви ще съжали, че не е тръгнал/а с вас.

 

Везни

 

След като Марс вече е във вашия знак ненадейно може да стигнете до заключението, че връзката ви такава, каквато е, не ви устройва. Опитайте да проведете разговор с любимия човек по темата, но не се увличайте в прекалено дълги и сложни обяснения. Ще го/я отегчите и няма да стигнете до нищо истински полезно.

 

Скорпион

 

Любимият човек ще възприеме емоционалните ви изблици, ако му/й дадете да разбере от какво са предизвикани или пък го/я убедите, че са резултат от чувствата ви към него/нея, които ви вдъхновяват. Тогава ще се зарадва и ще ви окуражи. Всички останали причини, които бихте изтъкнали, не само няма да са приемливи, но и ще предизвикат почти безнадеждни разправии.

 

Стрелец

 

Оставете инициативата в ръцете на половинката си. Колкото и авантюристични да изглеждат хрумванията му/й, приемете ги. Когато ги осъществите заедно ще установите, че можете да се справите с доста затруднения и че тези „препъни-камъни“ са били особено полезни.

 

Козирог

 

Представителите на вашия знак може да се оформят схематично в две групи. Онези, чиито любовни отношения са спокойни и безоблачни, ще продължават да се радват на такива и дори да ги приемат като даденост. Другите, които по някакви причини са в конфликт с гаджето си, е много вероятно да предприемат стъпки по окончателно прекратяване на връзката. В крайна сметка, и едните, и другите ще са доволни от себе си.

 

Водолей

 

Някой непрекъснато ще се опитва да ви покаже симпатиите си. Реагирайте дружелюбно, но ако не изпитвате същите чувства, не му/й давайте надежда, че сте готови за връзка. Последствията от подобна постъпка ще са доста тъжни. Ако пък той/тя не ви е безразличен/а, сближете се, но предпазливо. Ограничите ли интереса си само до мимолетен флирт, не само ще го/я огорчите, но и ще се чувствате виновни.

 

Риби

 

Вашите интереси и желания изведнъж ще се окажат коренно различни от тези на половинката ви. Ще изглеждате като две успоредни трамвайни линии, които никога няма да се пресекат и всеки ще прави онова, което му е приятно без да се интересува, но и без да пречи на другия. Е, ако ситуацията устройва и двама ви, значи няма проблем. След Пълнолунието мислите ви ще се променят и синхронизират.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...