.

Седмичен любовен хороскоп 4-10 септември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 4-10 септември
Снимка: iStock/Sviatlana Barchan

Овен

 

Формулирайте целите и отстоявайте принципите си. Обсъждайте спорните моменти с половинката в открити разговори. Само така ще разберете до колко връзката ви има бъдеще или всеки трябва да тръгне по своя път преди да се е стигнало до драматични преживявания.

 

Телец

 

Не позволявайте на емоциите да приспят разума. Както вие, така и любимия човек на моменти ще сте прекалено самовглъбени в себе си и готови да търсите грешките в другия. Овладейте недоволството преди да се е стигнало го крясъци. Потърсете причините за нервното напрежение и се опитайте да ги игнорирате, но заедно.

 

Близнаци

 

Необходимостта за известно време да сте далеч от гаджето по независещи от вас или от него/нея причини ще се окаже една твърде полезна „ваканция“. Ще успеете спокойно и самостоятелно да обмислите всички плюсове и минуси на връзката си, да синхронизирате чувствата с реалността. Същото ще направи и той/тя. Срещата след този тайм-аут със сигурност ще е интересна.

 

Рак

 

Интелектуалните интереси изведнъж ще ви завладеят изцяло. Прекрасен момент, в който ще можете да проверите до колко вкусовете ви с любимия човек са еднакви. Проявете инициатива, организирайте каквито ви се иска срещи с изкуството и бъдете готови да чуете мнението му/й. Връзката ви ще премине на друг етап.

 

Лъв

 

След като Венера премине в директно движение ще намерите сили и за най-сложните разговори. Не ги отлагайте. Каквито и да са били неразбирателствата помежду ви, колкото и да са били остри споровете, най-вероятно просто ще сте ги забравили и всичко ще започне, както се казва „на чисто“.

 

Дева

 

Както обажданията, така и предложенията за среща от страна на половинката изведнъж ще станат все по-редки. Може да ви се стори, че той/тя няма време за вас, че непрекъснато е зает/а. Подозренията ви няма да са далеч от истината, но в края на седмицата ви очаква изненада и с радост ще разберете, че той/тя всъщност е бил/а зает/а с подготовката й.

 

Везни

 

Въздържайте се от завоалирани и двусмислени изказвания. Дори обстановката да е конфликтна, говорете онова, което мислите, но без да атакувате. Истината не винаги е приятна, но абсолютно винаги е за предпочитане пред лицемерието.

 

Скорпион

 

Опитайте се да чувате онова, което ви казват, а не онова, което ви се иска. Анализирайте думите на приятел/ката си, търсете смисъла им. Ще ви подскаже, че е настъпил моментът, в който трябва да изпълните обещания, които от доста време отлагате и че това е проверка на привързаността ви към него/нея.

 

Стрелец

 

Обичайните ежедневни задължения може да ви отегчат. Усетите ли, че ставате нервни, или се уединете за известно време, или организирайте някакво кратко съвместно пътуване с приятел/ката си до непознато и за двама ви място. Разнообразието ще въодушеви и двама ви и ще разпали поугасналите страсти с нова сила.

 

Козирог

 

Споровете с половинката ви ще станат твърде чести и то без видима причина. Лошото е, че и ще завършват без ясно решение. Помислете заслужава ли си и двамата да стигате до емоционално изтощение без цел и без резултат. Една кратка раздяла ще ви помогне да подредите мислите и да проверите силата на чувствата си.

 

Водолей

 

Обект на особено внимание ще бъдат необвързаните представители на вашия знак. Някой от познатите ви ще предложи да ви запознае с „подходяща“ личност. Не отказвайте, но и не позволявайте да ви сватосват. Жестът може да е добронамерен, но може да е ориентиран и към лична облага на „сватовника“.

 

Риби

 

Желанията и възможностите ви ще се разминават и ще го установите още през първите дни на седмицата. За щастие, гаджето ви ще оценява обстановката много по-реално от вас и ще се съобразява с възможностите ви. Що се отнася до желанията, той/тя ще направи всичко възможно, за да осъществите поне част от тях.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...