.

Седмичен любовен хороскоп 11-17 септември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 11-17 септември
Снимка: iStock/bernardbodo

Овен

 

Обвързани или не, ще сте доста раздразнителни. Опитайте се да не „превръщате мухата в слон“ и дребните проблеми в световен катаклизъм. Имайте пред вид, че хората от обкръжението ви и особено най-близките, включително любимия човек, са като огледало. Както се държите с тях, така ще ви отвърнат.

 

Телец

 

Любовният ви живот зависи от готовността да се вслушате в мнението на любимия човек, да прецените до колко е основателно и, в крайна сметка, да се съобразите с него или да го отхвърлите аргументирано. Не предприемайте каквито и да било промени, ако не сте сигурни в последствията и не рискувайте с решения, които биха предизвикали непоправими последствия.

 

Близнаци

 

Каквито и хрумвания да изпълнят съзнанието ви, ще ги осъществите само и единствено с активното съдействие на любимия човек. Преди да се заемете, споделете откровено всичко с него/нея и бъдете готови за критики, забележки или отхвърляне, с които е желателно да се съобразите. Получите ли съгласие, обаче, нищо не би могло да спре стремителния ви ход.

 

Рак

 

Обстоятелствата ще ви подскажат, че подозренията спрямо любимия човек, които от известно време ви измъчват, са напълно неоснователни. В първия момент ще се почувствате виновни и някак си недоволни от самите себе си. Наблюдавайте поведението му/й и преценете подходящия момент, в който да споделите на спокойствие какво ви мъчи. Ще се изненадате, че той/тя не само е усещал/а подозренията ви, но и не ви се сърди.

 

Лъв

 

Не ставайте заложници на собствената си суета и, пребивавайки в компания заедно с половинката си, не хвърляйте изкусителни погледи на когото и да било от останалите присъстващи. Онова, което за вас е мимолетна заигравка, в съзнанието на любимия човек може да се окаже грозна изневяра и за винаги да съсипете връзката си.

 

Дева

 

Контактите ще са интензивни, интригуващи и непрекъснато ще ви обсипват с комплименти. Ще се намери и по-настоятелна личност, заявяваща в прав текст, че желае да скъсите разстоянието. Действайте според обстоятелствата. Може да не се стигне до трайна връзка, но защо пък да не си позволите доза вълнуващи емоции.

 

Везни

 

В началото на седмицата между вас и половинката непрекъснато ще изникват някакви недоразумения и спорни въпроси. Разрешаването им ще зависи само от двама ви и е желателно да ги обсъждате подробно, да търсите обща концепция. През втората половина от седмицата ситуацията ще е по-неприятна, защото външни хора ще се опитват да се намесват във връзката ви. Постарайте се максимално да ограничите присъствието си в компании, дори с близки приятели.

 

Скорпион

 

Темите, които любимият човек ще иска да обсъди с вас може да ви се сторят странни. Първоначално да си помислите, че той/тя се опитва да ви ангажира, обвърже, да ограничи свободната ви воля. Преди да последвате инстинкта си за самосъхранение и да реагирате мрачно, отбранявайки личното си пространство, помислете дали това не е начин, по който той/тя се опитва да ви се довери и да се опознаете по-задълбочено.

 

Стрелец

 

В гравитационната ви област ще се появи интригуваща личност, към която ще изпитате непреодолимо влечение. Първоначално ще е само на интелектуално ниво, но съвсем скоро ще го усетите и физически. Ако вече споделяте с някого житейския си път, помислете внимателно каква би била цената на евентуална забежка. Що се отнася до самотните Стрелци, те могат смело да експериментират.

 

Козирог

 

Огромно разочарование очаква представителите на вашия знак, които преди време са се разделили с половинката си и малко след това са възстановили връзката, отстъпвайки пред молбите, извиненията и обещанията му/й. Без никакво съмнение ще се убедите, че сте направили огромна грешка. Онези, чиято връзка е пред разпад, ще трябва да вземат окончателно решение, относно бъдещето й. Не забравяйте, че ужасният край е за предпочитане пред ужасът без край.

 

Водолей

 

Любимият човек изведнъж може да прояви неконтролируема ревност спрямо личност от близкото ви обкръжение. Ситуацията ще се окаже доста сложна, особено ако връзката с въпросната личност е делова. Помислете дали не е възможно за известно време изцяло да ограничите контактите с „дразнителя“. Така ще си осигурите възможност за обсъждане, коментар и намиране на решение.

 

Риби

 

След поредица остри спорове и противоречиви разговори с любимия човек ще схванете смисъла на твърдението, че лошият мир е за предпочитане пред добрата война. Разполагайки с няколко дни без разправии, в които ще можете да обмислите ситуацията на спокойствие, ще се сетите как да обсъдите трудните въпроси със спокоен тон и без нападки. От особена важност е и двамата да сте убедени, че желаете да сте заедно.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...