.

3 зодии, които обожават да готвят с половинката

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които обожават да готвят с половинката
Снимка: iStock/Jovanmandic

Тези зодиакални знаци просто обожават да готвят с партньора. Смятат, че това занимание ги сближава, помага им да го опознаят по-добре, създава приказни моменти. Така прекарват повече време заедно и правят нещо полезно, но и романтично. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 


Близнаци

 

В света на Близнаците готвенето е една възможност да изследване, в която могат да смесват съставки, вкусове, да опитват и тестват нови неща. Те приемат това като забавление и креативно занимание. Близнаците са социални и използват готвенето и за сближаване с партньора. Харесва им да си говорят с някого, докато го правят, а и така понякога възникват много интересни разговори. Така и двамата партньори проявяват креативност, любопитни са и се опознават добре. Да пекат сладкиши с половинката им се струва невероятно и много романтично.

 

Телец

 

Телците обожават храната и да хапват с половинката е един от любимите им моменти в деня. Но да готвят с нея също е вълшебно за тях. Тези земни зодии обожават да правят сладки с партньора. Намират готвенето с любимия човек да успокояващо, вълнуващо. Това показва, че в дома има стабилност и с партньора са загрижени един за друг. Заниманието ги сплотява и показва колко уютно е вкъщи. Струва им се романтично да правят вечеря с половинката, да изпробват нови ястия, да експериментират с подправки. Така са креативни и стават още по-близки.

 

Рак

 

Тези водни зодии са чувствителни, състрадателни, романтици и домошари. Всичко това подсказва, че обичат готвенето, особено в компанията на любимия човек. За тях приготвянето на ястие показва загриженост и любов, хубав жест е. Когато го правят с партньора, двамата се радват един на друг, показват колко са близки, дори си открадват романтични и интимни моменти в кухнята. За Раците е рай да се наслаждават на дълги вечери вкъщи с домашно приготвена храна и любимия човек. Обичат да приготвят специални ястия с любимия човек за различни повод - рожден ден, годишнина и т.н. Уютно им е да готвят с партньора, така се чувстват защитени и сигурни.3 зо


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...