.

3 зодии, които вярват, че любовта ги чака зад ъгъла

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които вярват, че любовта ги чака зад ъгъла
Снимка: iStock/nd3000

Някои зодии просто са големи романтици. Те вярват в любовта, не се предават, не се оставят на разбитото сърце, мислят, че приказките съществуват. Винаги смятат, че любовта ги чака зад ъгъла и им предстоят нови романтични приключения. Не се отказват от любовта. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 


Близнаци

 

Те са отворени към света, любознателни, оптимисти. Общуват много, запознават се с нови хора, бързо приемат новите връзки и отношения, дори след неуспешна връзка и тежка раздяла. Вярват, че ако нещо е писано, няма да загубят човека до себе си. Затова, не приемат тежко разделите и продължават напред към следващата тръпка. Вярват, че голямата любов идва неочаквано, от неподозирани места и продължават да се надяват. Мечтаят, фантазират си и просто знаят, че следващата любов ги чака зад ъгъла.

 

Лъв

 

Невероятно уверени хора, които много обичат да излизат, да общуват, приятелски настроени са. Вярват силно в магнетичното привличане. Така знаят, че няма да изпуснат любовта. Ходят по много събития, общуват с всякакви хора, търсят любовта навсякъде. Може да я намерят в работата, покрай хобито, което имат, покрай общи приятели. Когато се сблъскат с някого, когото харесват, те усещат силна химия и знаят, че това е голямата любов. Силни са, бързо преодоляват раздялата, лекуват старите рани и вярват, че любовта може да дойде по всяко време. Позитивни са, надяват се и знаят, че тя ще ги изненада.

 

Риби

 

Просто са големи романтици по душа и няма как да се откажат от любовта, дори когато са били наранени. Те мечтаят за любов от малки, вярват в приказките, щастливия край, обожават романтични филми. Знаят, че любовта ще дойде при тях, ще им помогне, ще ги направи по-добри. Имат някакво шесто чувство, усещат, когато нещо значимо ще им се случи. Вярват, че колкото повече излизат и с колкото повече креативни неща се занимават, толкова по-лесно ще срещнат специалния човек. Вярват в чудесата, знаят, че любовта може да дойде от неочаквано място и не се предават. Радостни са и продължават напред.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...