.

3 зодии, които веднага ще ви намерят ново гадже

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които веднага ще ви намерят ново гадже
Снимка: iStock/innovatedcaptures

Тези зодии просто имат усет кой с кого ще си пасне. Много често предлагат на приятелите си да излязат на среща с някого, уреждат ги с определен човек, играят ролята на сватовници и постигат успех в това. Ето кои са, според "Bustle".

 


Дева

 

Ако излезете с Дева, бъдете сигурни, че ще си прекарате интересно и ще имате десетки любопитни разговори. Тези зодии не се притесняват да заговарят непознати и става забавно. Виждат какво има около тях, за тях е мисия да набележат потенциални ухажори за приятелите си. После заговарят, запознават ви и когато се отпуснете ви оставят, доволни от добре свършената работа. Те са грижовни и се радват да помогнат на любовния ви живот, искат да ви видят щастливи. Внимателни са към детайлите и веднага забелязват с кого ще си паснете.

 

Везни

 

Управлявани са от Венера - планетата на любовта и романтиката, така че не е изненада, че са прекрасни сватовници. Ще направят всичко възможно, за да си прекарате забавно и да има вълнуващи разговори. Ако споменете, че ви се иска да отидете на среща, Везните веднага ще се погрижат за това, като ви изберат подходящ човек. Ако сте самотни, ще ви вземат от вас, ще ви заведат на вечеря или бар, ще заговорят човека там, който ви се струва симпатичен. Много ги бива в запознанствата с нови хора, ще ви научат на флирт техники. Обикновено са обвързани, така че ще ви оставят да грабнете вниманието.

 

Стрелец

 

Огнени зодии, които съчетават перфектно няколко качества - забавни са, дружелюбни, позитивни. Точно такава енергия ви трябва, когато искате да срещнете нов човек и имате нужда от кураж. Те са оптимисти, оправят ви настроението, перфектно се вписват в нови компании, комуникативни са. Ще научат всичко за хората около себе си и ще преценят с кого си подхождате най-много. Ако някой ви хареса, ще ви накарат да говорите с него, ще ви вдъхнат увереност, ще се слеят с компанията му. Харесва им да помагат на приятелите си и да ви виждат щастливи, усмихнати.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...