.

Седмичен любовен хороскоп 2-8 октомври

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 2-8 октомври
Снимка: iStock/Vera_Petrunina

Овен

 

Почти непрекъснато ще попадате на разни купони или друг вид бурни забавления. Настроението ви ще е приповдигнато и ще печелите симпатии, но е във ваш интерес да не губите чувството си за мярка. Прекалите ли с каквото и да било, от бъбривост и бързи свалки, до алкохол и екстравагантни прояви, ще прогоните бързо дори най-упоритите си почитатели/ки.

 

Телец

 

Човек, с когото отдавна се познавате, ще ви атакува с толкова страстно любовно обяснение, че буквално ще загубите и ума, и дума. За щастие, вие трудно губите самообладание, пък и не обичате да бързате, което ще ви осигури достатъчно време, за да можете да обмислите ситуацията и да си създадете правилна тактика за действие. Какъвто и да е отговорът ви, той трябва да е искрен и да не засегне самочувствието на кандидата/тката за сърцето ви.

 

Близнаци

 

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се сдобрите с половинката или, ако от известно време не се виждате, да възобновите отношенията с още повече страст. Видите ли, че той/тя е готов/а да направи първата крачка, за да се сложи край на досадната ситуация, в която се намирате, направете същото. Няма да съжалявате.

 

Рак

 

Магнетични сте с вашето непрекъснато излъчване на нежност, грижа и готовност да сте полезни. Особено привлекателни ще са представителите на вашия знак, които от скоро са прекратили връзка и все още не са решили как ще продължат живота си. За ваше утешение, ще се намери кой не просто да ви подаде ръка, а направо да ви поднесе изгарящите си чувства „на тепсия“. Не се чудете твърде дълго дали да ги приемете или не.

 

Лъв

 

Настроението ви ще е променливо, но пък по отношение на любовта ще сте много по-прагматични от обикновено. Звучи нелогично, но подобна ситуация ще се окаже даже твърде полезна за вас. Независимо дали се налага да прекратите връзката си, да я подновите или изобщо сте на път да започнете нова, ще сте на ясно точно какво искате, какво бихте могли да очаквате и как да го постигнете.

 

Дева

 

За намиращите се във връзка представители на вашия знак, периодът ще е безоблачен и безметежен. Що се отнася до онези, които преди време са преживели раздяла, преживяванията може да се окажат доста странни. Почти едновременно да ви потърси не само един, а няколко човека, с които сте били във връзка. Много добре си помислете кой заслужава „втори шанс“ и от кого трябва „да бягате като дявол от тамян“.

 

Везни

 

Навлизането на Меркурий във вашия знак ще се отрази на вербалните ви умения. Ще сте особено сладкодумни и убедителни. Използвайте момента, прекратете разправиите с половинката. Без особени усилия ще го/я накарате да забрави спорните теми. Ако пък все още не сте успели да „омагьосате“ обекта на чувствата си, този път успехът ви е гарантиран.

 

Скорпион

 

Излъчването ви ще е неотразимо и всички с радост ще се надпреварват да са ви полезни. Проявете специално внимание към любимия човек или към онзи/онази, чиито чувства се опитвате да спечелите. Желанието на половинката да ви угоди ще се окаже достатъчно добър повод за изглаждане на противоречията, а свободните Скорпиони ще направят шеметен пирует с новата си любов.

 

Стрелец

 

Почти ежедневно ще сте в центъра на вниманието и то на големи групи от хора. Част от тях ще са прекалено настоятелни в стремежа си да се сближат. Не ги пренебрегвайте, но и на бързайте да скъсявате дистанцията. Струва си да ги опознаете лично или разпитвайки приятели. Не е сигурно, че ще се „получи химия“ помежду ви, но пък и няма да съжалявате, че сте пропуснали момента.

 

Козирог

 

Непрекъснатата ви заетост и прекалена концентрация в работата (каквато и да е тя) обикновено става основен повод за разправии с половинката. Свободното ви време през следващите дни ще е повече от обикновено и ще имате възможност да докажете силата на чувствата си по всякакъв начин, включително чисто практичен. Измислете някакво развлечение, което ще му/й хареса, организирайте го, изненадайте го/я и ще забележите как на секундата ще забрави, че е бил/а сърдит/а.

 

Водолей

 

Доверете се на въображението си. Ще ви подскаже как бихте могли да намерите най-краткия път дори към най-несговорчивия човек и коя е подходящата дума, „отваряща сърцето“ на избраника/цата ви. Със сигурност ще получите одобрението, на което се надявате, само не прекалявайте с горещите излияния и щедрите комплименти, за да не ви заподозрат в неискреност.

 

Риби

 

Новите запознанства ще са няколко, но… първоначално нито един/една от появилите се в обкръжението ви няма да ви впечатли. Би било грешка да „съдите за книгата по корицата“. Не бързайте с оценката и се опитайте да опознаете поне малко желаещите да спечелят вниманието ви. Ще се окажат по-интригуващи, отколкото сте си представяли.

 

Хорскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...