.

4 зодии, които правят секс на първа среща

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които правят секс на първа среща
Снимка: iStock/Motortion

Част от зодиите просто са много страстни и импулсивни. Те не мислят за последствията, отдават се на емоциите и тръпката, не са сред най-предпазливите и редовно правят секс още на първата среща. Ето кои са те, според американското издание на "Grazia".

 


Козирог

 

Те са много сериозни зодии, решителни и амбициозни. Но кариерата, ученето, професионалните цели и амбиции са им на първо място. Затова те са практични в отношенията, стават леко дистанцирани, не мислят много за романтичните връзки и не анализират отношенията. Знаят какво искат и директно се броят за него. Рационални са, не губят време в лутане и прекалено чудене, отдават се на секс на първата среща и не чакат връзка.

 

Везни

 

Просто те са майстори на съблазняването. Толкова изкусителни, няма как да им устоите. Много социални, общуват лесно с всеки, освен това са спокойни, дипломатични, проявяват разбиране и всеки ги харесва. Така лесно усещате, че се свръзвате с тях и че може веднага да сте интимни. Везните флиртуват страхотно, ако усетят химия, те се отдават на чувствата и емоциите и правят секс на първата среща. Комфортно им е това да се случи, ако има тръпка и разговорът е бил интересен.

 

Дева

 

Тези зодии са познати със своето внимание към детайла и желание винаги да бъдат перфектни. Това важи и за връзките, интимните отношения. Смятат, че трябва да правят секс на първата среща, за да омаят потенциалния партньор, да му покажат колко са добри и смели, как знаят какво искат. Аналитични са, смятат, че сексът е идеалния начин да започнат отношения с някого и да има потенциал за развитие. А и така разбират дали наистина си подхождат с някого, вместо да си губят времето с още няколко срещи.

 

Близнаци

 

Близнаците са зодии, които са много любопитни и жадуват да опитват нови неща. Те се отдават на приключения, искат животът им да е вълнуващ, действат импулсивно, живеят за мига. Не мислят, че сексът на първа среща е нещо лошо или опасно - напротив, носи им тръпка, вълнение и ги забавлява. Те са игриви, палави, отворени към новите преживявания, така че често правят секс на първа среща. Общителни са, сладкодумни, лесно омайват човека до себе си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...