.

3 зодии, които прекалено много се раздават за партньора

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които прекалено много се раздават за партньора
Снимка: iStock/Jose Calsina

Някои зодии просто са много добри, грижовни, щедри в отношенията с половинката. Те се раздват напълно за партньора, пренебрегват себе си, изпълняват желанията му, правят компромиси, дават всичко, за да е щастлив. Вижте кои са те, според "Times of India".

 


Риби

 

Познати са като много състрадателни и съчувстващи водни знаци. Те не са егоисти, безкористни са. Имат вродена способност да разбират чувствата и емоциите на партньора, да усещат какво мисли той. Често Рибите поставят своите нужди и желания на последно място, съобразяват се изцяло с половинката. Искат тя да е щастлива. Грижат се за любимия човек, винаги са готови да му помогнат, да го изслушат, предлагат му емоционална подкрепа и голяма любов. Но така понякога вредят на своето добро състояние и стават изтощени.

 

Рак

 

Други водни зодии, които са много чувствителни, емоционални, уязвими. Те имат силна интуиция и винаги знаят какво чувства партньора, какво иска той. За тях любовната връзка винаги е на първо място, ценят я и дават всичко за половинката. Уважават чувствата на партньора, слушат желанията му и са готови на всичко, за да ги изпълнят. Даряват обич, подкрепа, не искат нищо в замяна, не са егоисти. Добри са, много се грижат за половинката, но понякога направо стават като слуги. Трябва да поставят граници и да не позволяват на някого да се възползва от тях.

 

Везни

 

Управлявани са от Венера, планетата на любовта, красотата, романтиката. Не е изненада, че за тях връзката и партньорът са на първо място. Везните търсят хармония, обожават баланса и държат в отношенията да цари мир. Това ги кара да правят компромиси, да се съобразяват с партньора, да отстъпват, да изпълняват желанията му. Щедри са, харесва им да глезят любимия и да го правят щастлив. Правят жертви, за да постигнат хармония и спокойствие. Но понякога пренебрегват собствените си нужди и започват да не харесват себе си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...