.

4 зодии, които се влюбват бързо

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които се влюбват бързо
Снимка: iStock/YakobchukOlena

За тези зодии е много лесно да се влюбят. Те са непоправими романтици, копеят за любовна приказка, затова бързо се отдават на красивите чувства, които ги владеят, вярват на сладки думи и се впускат във връзката веднага. Ето кои са те, според "Times Of India".

 


Риби

 

Те са управлявани от Нептун, планетата на мечтите и илюзиите. Рибите копнеят за любов, мечтаят за своята приказка, романтици са и затова бързо започват да си фантазират, влюбват се лудо, впускат се на мига в новите отношения. Те са открити и показват чувствата си. Много състрадателни са и това им помага бързо да усетят емоциите на другите, да копнеят за споделеност. Така бързо се влюбват с цялото си сърце и веднага започват да правят романтични жестове. Мечтаят за дълбока, силна връзка. Искат партньорът да е романтик.

 

Везни

 

Тези зодии пък са управлявани от Венера, планетата на красотата и любовта, така че те също са влюбчиви. Винаги копнеят за любов, за романтична връзка, искат отношенията да са здравословни и да се чувстват обичани. Без връзка, не им е комфортно. Затова, ако нямат партньор, бързо се впускат във връзка, само след няколко срещи са здраво хлътнали. Те са чаровни и дипломатични, не обичат скандалите, държат на спокойствието, така че бързо привличат партньори към себе си. Харесват им да споделят с някого, да имат компания, да се наслаждват на изкуство (музика, изложби, театър) с половинката.

 

Лъв

 

Лъвовете са деца на Слънцето. Това ги прави много уверени, харизматични, чаровни. Те са магнетични, другите веднага са завладени от чара им и имат много ухажори. Лъвовете са страстни и открити, така че бързо се влюбват. Отдават се на романтиката, копнеят някой да ги обсипва с цялото си внимание и жестове, затова бързо и лесно се впускат във връзка. Искат да са глезени и обожавани. Самите те също правят жестове и се любуват на половинката. Жадуват за огнена връзка, която да им завърти главата. Ако някой им покаже уважение и страст, веднага се влюбват лудо в него.

 

Рак

 

Раците са управлявани от Луната. Те са чувствителни, оставят емоциите да ги владеят, обичливи са и от малки копнеят за дом, семейство. Харесва им да се грижат за някого и мечтаят за единствения - затова, когато някой покаже, че ги харесва, те бързо се влюбват и се отдават на чувствата. Много са сантиментални, връзките и любовта винаги са на първо място за тях, чувстват се сигурни, когато имат партньор. Интуитивни са, бързо разбират нуждите и желанията на партньора и правят всичко за него, дори връзката да е в самото начало. Държат на традициите, стабилността, доверието, интимността. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...