.

4 зодии, които ще се радват на любовна ПРОЛЕТ

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които ще се радват на любовна ПРОЛЕТ
Снимка: iStock/GorynVD

През пролетта сякаш настроението на всички се подобрява. Затопля се, започваме да излизаме повече и да прекарваме повече време сред природата, светло е до по-късно и сме готови за луди нощи с компанията. Цветята красят градинките и парковете, цъфналите дръвчета предизвикват весело настроение и сякаш предстои ново, свежо начало. За някои зодии пролетта наистина ще е приказна, защото ще е пълна с любов. Ето кои са те, според "Collective World".

 


Овен

 

Техният сезон дава началото на пролетта, така че не е изненада, че са в свои води. Имат харизма и ентусиазъм по природа, през пролетта те се засилват. Стават още по-големи приключенци и така намират своя партньор в тези приключения. Вселената ще ги срещне със специален човек. Трябва да отворят съзнанието си, да казват "да" на новите възможности. Специалният човек може да ги чака зад ъгъла, но трябва да се възползват от шансовете си, за да го срещнат. Връзката ще е много вълнуваща, с него ще споделят страст, тръпки, смях. Пролетта ще се погрижи за любовния им живот и ще бъде незабравим сезон.

 

Телец

 

Нежното им сърце и това, че са предани, любящи по природа, ще им помогне тази пролет. Тези им качества ще бъдат забелязани и ще привлекат любовта, за която отдавна копнеят. Любовната им приказка ще е базирана на комфорт, сигурност, стабилност, дълбока връзка - всичко, за което мечтаят. С партньора ще се насладят на уютни, тихи моменти, на вкусни ястия, на малките наслади, които носи животът. Непоклатимата им лоялност и предаността им ще създадат стабилна основа за приказна връзка, които ще устои на теста на времето.

 

Близнаци

 

През пролетта на фокус за тях ще бъде комуникацията. Ще намерят нова специална връзка именно чрез остроумните си шегички и интелектуалните разговори. Връзката ще се състои от стимулиращи ума дискусии, много смях, безкрайно любопитство, обсъждане на хиляди интересни теми. Това много ще се хареса на Близнаците. Новият специален човек ще ги предизвиква, ще ги кара да останат внимателни и будни, ще ги вдъхновява. Романтичната връзка ще е като едно безкрайно пътешествие, на което постоянно откриват и научават нови неща. Затова - нека държат очите си и ушите си отворени, следващият интересен разговор може да ги води към истинската им любов.

 

Скорпион

 

Пролетта е перфектното време Скорпионите да прегърнат уязвимостта и да съборят стените около себе си. Трябва да показват емоциите и чувствата си, да позволят на околните да ги опознаят. Много са магнетични, чаровни и страстни сега, това ще привлече към тях някой специален човек. И той ще е готов да се гмурне в дълбоките води на любовта с тях. Любовта им ще е приказка, пълна с емоции, напрегнатост, страст, преживявания, които променят живота, пълна отдаденост, смислени разговори. Докато проправят пътя си и се справят с някои сложни ситуации във връзката, тези зодии ще усетят как тези романтични отношения им помагат да израснат като личност. Пролетната любов ще е едно наистина трансформиращо преживяване за тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...