.

3 зодии, обсебени от партньора

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, обсебени от партньора
Снимка: iStock/Diamond Dogs

За тези зодии любовта е всичко. Връзката е най-важното нещо в живота им, постоянно мислят за партньора, съобразяват се с него винаги, поставят го на първо място, винаги го включват в плановете и не могат дори ден без него. Ето кои са обсебени от половинката си, според "Times Of India".

 


Риби

 

Те са големи романтици. Рибите са мечтатели, чувствителни, състрадателни, емпати. От малки копнеят за любов, вярват в приказките, мечтаят за голямата, истинска любов и сродната си душа. Те са управлявани от Нептун, много са емоционални, действат според сърцето си и наистина обичат силно, без да искат нищо в замяна. Поставят партньора на първо място. Обсипват го с любов, внимание, мили жестове, подаръци, изненади, милувки. Посвещават му стихове, песни, водят дълбоки и смислени разговори с него. Дават всичко за него и правят и невъзможното, за да го трогнат. Те са отдадени зодии, лоялни, интуитивни, знаят какво иска половинката и винаги ѝ съчувстват. Прекарват цялото си свободно време с нея и искат да са заедно завинаги.

 

Скорпион

 

Други водни зодии, които са доста емоционални и чувствителни. Скорпионите са мистериозни по природа, може да крият емоциите си понякога, но чувствата наистина ги превземат и ги карат да горят. Влагат всичко във връзката си, тя става най-важното нещо в живота им, чувствата са изключително силни, емоциите им не могат да бъдат овладени, когато са влюбени. Те стават като обсебени от партньора - искат да знаят всичко за него, да са постоянно с него, да му помагат във всичко, да са най-близкия му човек. Свързват всичко с него. Много са страстни. Показват чувствата си с безброй подаръци, изненади, мили жестове, прегръдки, милувки. Искат да направят половинката щастлива. Не отдават внимание на други хора, то е само за любимия им. Държат да са с него постоянно и той да разчита на тях за всичко.

 

Везни

 

Тези зодии също са големи романтици и любовта винаги е била на първо място за тях. Управлявани са от Венера - планетата на любовта и красотата, така че не е изненада, че копнеят за голямата любов и вярват в щастливия край. Те държат връзката да е спокойна и хармонична, затова винаги отделят време за партньора, изслушват го, помагат му, не го съдят, проявяват разбиране, правят компромиси. Дори нещо да не им допадне, преглъщат го, за да запазят връзката и хармонията. Креативни са и омайват партньора си с невероятни романтични жестове и изненади. Неповторими са, винаги има как да ви трогнат. Личи си, че са вложили много мисъл и усилия, за да направят половинката щастлива. Отделят много време за нея, глезят я, водят я на различни места, дипломатични са и не обичат скандалите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 месец
2
2
!
Отговори
ne znam .....nito obsebvam , nito sum obsebena.
Страница 1 от 1