.

4 зодии, които правят най-много секс

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които правят най-много секс
Снимка: iStock/kieferpix

За някои зодии сексът е най-важното нещо във връзката или пък дори в живота им. Те са страстни, имат активен сексуален живот, добри са в леглото и знаят как да спечелят симпатиите. Ето кои зодии правят секс най-често, според "Bustle".

 


Телец

 

Те са управлявани от Венера, планетата на любовта, романтиката, красотата, насладата. Не е изненада, че любовният и сексуалният живот са много важни за тях. Чувствени са, много държат на физическия контакт с половинката. Обожават целувките, прегръдките, милувките, страстното целуване и не минава ден, без да се насладят на поне едно от тези неща, ако имат партньор. Отдават се на ласки в леглото, романтици са, обичат да пробват нови неща в секса.

 

Лъв

 

Според проучване на "Lovehoney", Лъвовете са зодиите, за които е най-вероятно да играят секс игрички в спалнята. Обожават да влизат в роли, да експериментират, да се наслаждават на нови неща в леглото. Те са огнени зодии, не е изненада, че са страстни, обичат нещата да са пикантни и държат сексуалният им живот да е във възход. Харесва им да получават внимание и похвали, затова много се стараят и измислят различни интересни неща в спалнята.

 

Дева

 

От "Lovehoney" са установили, че Девите са по-скоро традиционалисти и не обичат да си правят прекалено много експерименти в леглото. Но това не им пречи да са сред зодиите с най-активен сексуален живот. Дори те са най-сексуалните зодии. Държат да са перфектни във всичко, включително в секса. Това значи, че много се стараят, омайват партньора, не го оставят дълго без секс, полагат доста усилия, за да си прекарват хубаво в спалнята.

 

Водолей

 

Според проучването, Водолеите са зодиите, които правят най-много секс. Освен това, те са най-доволни от сексуалния си живот, което е логично. Управлявани са от Уран, което ги прави спонтанни, с напредничаво мислене. Те търсят тръпката, не планират нещата, а оставят вълнението и страстта да водят, а и не се привързват много към хората, не са емоционални. Това им позволява да имат активен сексуален живот, без излишни драми и да мислят положително. За Водолеите сексът е като храната, водата и съня - нещо, без което не могат.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...