.

Купиха топката, с която играха Испания и Холандия на финала в ЮАР

74 хиляди долара се изръси фен на Испания, за да купи топката. Търгът се състоя в интернет пространството. След като Испания победи холандците с 1:0 на финала на Световното първенство в Йоханесбург,  спечели първата си световна титла.

Купиха топката, с която играха Испания и Холандия на финала в ЮАР
href="file:///C:DOCUME~1ivalinkaLOCALS~1Tempmsohtml11clip_filelist.xml" rel="File-List" />74 хиляди долара се изръси фен на Испания, за да купи топката.

Търгът се състоя в интернет пространството. След като Испания победи холандците с 1:0 на финала на Световното първенство в Йоханесбург,  спечели първата си световна титла.

Топката критикувана от всички, които са се докосвали до нея, спечели завидна сума за благотворителната кампания на Нелсън Мандела против Хив/СПИН.

Адидас настояват, че тяхната топка има невероятен захват и специални бразди, за да може да е невероятно стабилна в полет и да „залепва” за крака на футболиста или ръцете на вратаря. Това е напълно невярно.

Всички отбори, участващи на Световното първенство, на пресконференциите си, започваха с оплакване от топката. Вратарите отказваха да я хващат с ръце, тъй като е било почти невъзможно.

Търгът е минал доста бързо и е имало 133 наддавания от 55 потребителя. Топката е продадена за такава висока цена заради историческото оплакване от нея, провала на адидас и благотворителността.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...