.

83-годишна баба съди Apple

Възрастна американка заведе съдебно дело срещу Apple с настояване за компенсации в размер на 1 милион долара, пише dailypioneer.   В средата на миналия декември 83-годишната дама на име Евелин

83-годишна баба съди Apple
Снимка: sxc.hu

Възрастна американка заведе съдебно дело срещу Apple с настояване за компенсации в размер на 1 милион долара, пише dailypioneer.

 

В средата на миналия декември 83-годишната дама на име Евелин Пасуол счупила носа си, след като се блъснала в прозрачната стъклена врата на един от магазините на световноизвестната корпорация за производство и продажба на потребителска електроника. Именно поради този неприятен инцидент баба се свързала с юристи с намерението да осъди Apple.

 

 

Адвокатът на Евелин Пасуол настоява в съда, че магазините на корпорацията трябва да слагат специално обозначение на стъклените си врати и стени, така че клиентите им, особено по-възрастните, които имат намалено зрение, да не се блъскат в тях.

 

„Apple искат да са готини и модерни и магазините им да имат архитектура, която привлича хората, харесващи новите технологии, но, от друга страна, компанията трябва да обърне внимание на риска, който тези модерни архитектурни решения носят за определени хора”, коментира адвокатът на 83-годишната баба.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
vikenceto1212
преди 11 години
2
1
!
Отговори
Ми що не внимава дъртофелницата?Кой я кара да ми ходи в магазините на Ейпъл.Пък и кой ще ти даде 1 милион само щот блееш грагите.Да върви да се пързаля..
Plamy
преди 12 години
4
1
!
Отговори
Колко тъпо.... к'во и са виновни вратите като е невнимателна !? 83 годишна...малее
Gerry905
преди 12 години
5
3
!
Отговори
*** история... не подкрепям бабата!!!
PinkPan7her
преди 12 години
4
9
!
Отговори
Нелепа история..
koshtramba
преди 12 години
6
8
!
Отговори
Подкрепям я. С пълното си право е.
valdesbg
преди 12 години
6
9
!
Отговори
Хората се чудят как да се правят на интересни и да трупат дивиденти. Не подкрепям бабата в никой случай.
Страница 1 от 1