.

Робо-рибка – перфектният подарък за мързеливия стопанин (+видео)

Робо-рибка – перфектният подарък за мързеливия стопанин (+видео)
Снимка: YouTube

Не са никак малко хората, които искат да си имат домашен любимец, но не могат да отделят достатъчно време, за да се грижат за него. Техният проблем обаче вече си има решение. Това е робо-рибката, създадена от японски специалисти, която не изисква абсолютно никакви грижи, пише OddityCentral.

 

 

Роботизираният домашен любимец е дело на компанията Takara Tomy A.R.T.S. и вече е пуснат за продажба в Amazon на цена от 37 долара. Той е предназначен както за хората със забързано ежедневие, така и за мързеливците, които нямат желание да станат от дивана, дори за да си вземат една бира.

 

Робо-рибките не само изглеждат като истинските такива, но и се държат също като тях. Те обикалят дъното в търсене на храна и се издигат до повърхността, когато симулират, че сте им пуснали нещо за ядене.

 

Както се досещате, роботизираните рибки нямат никаква нужда от храна, нито пък от специална помпа за кислород. Не е необходимо да се интересувате и от температурата в аквариума, тъй като този домашен любимец не проявява никакви претенции към нея. Единственото, за което трябва да следите, е изхабяването на батериите на рибките. Когато това се случи, трябва просто да отделите една минута, за да ги смените.

 

Вижте как изглеждат роботизираните рибки:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
nel32_21
преди 11 години
2
0
!
Отговори
towa ne si strywa
w0rmbg
преди 11 години
3
2
!
Отговори
И то къв е смисъла, като е робо-рибка. Аз по-добре да пъхна една в легена, плюшена.
Страница 1 от 1