.

Тази снимка ще се самоунищожи след 4, 3, 2, 1....

Тази снимка ще се самоунищожи след  4, 3, 2, 1....
Снимка: Reuters

Ако поне веднъж ви се е случвало да си направите компрометираща снимка, която сте разпратили на всичките си приятели, без да се замислите за последствията, или пък да изпратите пиянско съобщение на бившата си любов, ново приложение за iPhone вероятно крие отговора на молитвите ви, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Приложението Snapchat, разработено от двама студенти от Станфордския университет, ви позволява да направите снимка и да я изпратите на приятелите си. Те обаче имат правото само да я видят за няколко секунди, след което тя се самоунищожава, при това – без да остави никаква дигитална следа. Така компрометиращите фотоси не могат да плъзнат из социалните мрежи и интернет пространството без вашето желание.

 

Приложението работи на същия принцип и с изпратените текстови съобщения, които остават видими за получателя им само в рамките на не повече от 10 секунди, след което изчезват завинаги. Така дори и да сте изпратили SMS, за който после да съжалявате, единственото доказателство за него вече ще е изчезнало.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
someonerandom
преди 11 години
2
3
!
Отговори
Първо,мен ако ми стигне акъла да включа въпросното приложение,значи изобщо няма да изпратя снимката.Второ-точно пък за СМС-и е та*ак-снимката няма да можеш да я огледаш както трябва,а и няма как да я покажеп,обаче СМС-а веднъж ако е прочетен,дали се е изтрил или не няма голяма разлика.
umri
преди 11 години
1
5
!
Отговори
За СМС става, ама за снимки не. Кво ми пречи да удара принт скрийна на компа.
koshtramba
преди 11 години
1
11
!
Отговори
И след това приложение, което да деактивира 2-рото приложение. :D
cvetityyy98
преди 11 години
1
4
!
Отговори
Scrooper и това ще измислят. :D
scrooper
преди 11 години
3
11
!
Отговори
Оф, следва да измислят приложение, което запечатва за доказателство получените временни файлове.
Страница 1 от 1