.

Възможно ли е да повикаш колата си с дистанционно? Вече да! (+видео)

Възможно ли е да повикаш колата си с дистанционно? Вече да! (+видео)
Снимка: YouTube

За всички, които са мечтали някой ден да могат да управляват автомобила си с помощта на дистанционно, също както са управлявали своите играчки на четири колела в детството, китайска компания създаде първата в света кола, задвижвана от дистанционно, съобщава technewsdaily.

 

 

Автомобилът Su Rui на високотехнологичната компания BYD се поддава почти изцяло на дистанционно управление. Неговите собственици разполагат с възможността да настройват климатика и да пускат радиото с помощта на дистанционно. Но това далеч не е всичко.

 

Su Rui може да бъде паркиран безпроблемно дори на най-тясното място, тъй като собственикът му може да излезе навън и да наблюдава целия процес на паркирането, управлявайки го с дистанционното си. В подобен режим колата се движи с до 1,93 км/ч, което е напълно достатъчно за правилното ѝ позициониране в паркомястото. Дистанционното управление работи на разстояние до 10 метра.

 

В момента автомобилът се продава само на територията на Китай, а неговата цена варира между 10 000 и 15 000 долара, в зависимост от екстрите.

 

Вижте самата кола:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
georgi699
преди 11 години
0
0
!
Отговори
eee i az iskam takava :dd
zuzkata
преди 11 години
0
2
!
Отговори
баси
Страница 1 от 1