.

Office 365 ще се погрижи твоите училищни проекти да изглеждат блестящо

Office 365 ще се погрижи твоите училищни проекти да изглеждат блестящо

Скорошно проучване на Microsoft показва, че 6 от 10 европейци смятат, че личният им списък със задачи ги ангажира повече, отколкото биха искали и нямат достатъчно време за любимите си занимания. Според допитването, европейците биха могли сумарно да си осигурят 547,5 свободни часа на година, ако са по-организирани и планират програмата си по-ефективно. Това се равнява на около 23 дни годишно – време, което хората биха могли да посветят на любимите си занимания, на приятелите си, на гледането на нови филми, за спорт или просто да се наслаждават на живота си.

 

Office 365 Home Premium е създаден, за да ти помогне да си по-продуктивен и бърз, независимо къде се намираш и какво устройство ползваш, както и да си достатъчно гъвкав, за да имашоще повече време за любимите си занимания. Office365 е облачна услуга с добре познатите приложения Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access. Mожеш да използваш един абонамент на до 5 устройства (например компютъра вкъщи, на смартфона и на таблета си), имаш допълнителни 20ГБ място за съхранение на снимки, клипчета и файлове в SkyDrive, както и 60 безплатни минути за Skype разговори с целия свят.

 

Вече е по-лесно от всякога да редактираш своите документи или блогпостове през телефона си, докато пътуваш в трамвая. Подготвяй домашни и специални проекти за училище с някои от над 700-те шаблона в Word и PowerPoint.С функцията resumereadingможеш да отвориш документ или презентация повторно и да продължиш, оттам докъдето си стигнал. Виж още хитринки, научи повече за Office 365 Home Premium или го изпробвай безплатно за период от 30 дни на www.office.com.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...