.

Готини игри за твоя смартфон

Готини игри за твоя смартфон
Снимка: apple24seven.com

Неведнъж сме казвали, че 21-ви век е векът на технологиите, затова за никого не е изненада, че всеки себеуважаващ се тийнейджър разполага с умен телефон. Не само, че смартфонът е неизменна част от него, но и на практика до толкова е окупирал животът му, че често ден без него може да се окаже по-голяма драма, отколкото предполагате. Днес, обаче няма да говорим за зависимостта на смартфоните, а за тяхната сила да се борят със скуката. Приготвили сме ви списък с игри, които ще ви избавят от скучното ежедневие. Ето ги и тях:

 

 

Real Racing

 

Real Racing е една от най-популярните игри за мобилни устройства, което е напълно логично като се има предвид какво предлага играта, а в същото време е напълно безплатна за изтегляне. Инсталирайки си я на телефона вие получавате невероятно големи възможности за каране. Разполагате с голям избор на автомобили и писти, а възможността за съревнование с вашите приятели е едно от най-яките неща. Единственият недостатък е, че играта е малко обемна и ще заема голяма част от паметта ви, но пък за сметка на това ще получите невероятна графика и изживяване от нея.

 

Jetpack Joyride

 

Играейки играта, влизате в ролята на Barry Steakfries като, това, което се иска от вас е да се промъкнете в лаборатория и да откраднете JetPack. Целта е да изминете възможно най-голямо разстояние, като също така събирате и монети, избягвате препятствия и имате различни бонуси. Събраните монети могат да се разменят за различни подобрение и бонуси. Има и класация, чрез която да се сравнявате с Facebook приятели.

 

Asphalt

 

Знаем, че игрите с коли са любими за мнозина, затова решихме да включим още едно рали предложение в класацията. То определено си заслужи мястото в нея, тъй като предлага наистина широки възможности за игра и успява да привлече милиони. Новият Asphalt предлага реалистично шофиране, 180 събития, 47 коли и нови гейм режими. Играта предлага и мултиплеър с непознати, както и игра с приятели, която също се отчита в статистиките.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...