.

Да се пренесем на пистата с най-добрите рейсинг симулатори

Да се пренесем на пистата с най-добрите рейсинг симулатори
Снимка: freedigitalphotos.net

Време е да получите необходимата доза дрифт и да атакувате пистите. Днес ще огледаме някои от вечните класики в състезателните жанрове на рейсинг игрите.
Тъй като има множество под-жанрове които обхващат всеки вкус в състезателни игри, ще се опитаме да не ограничаваме игрите в една категория. Вместо това ще включим всички форми на състезателни игри, по една игра от поредица, за да не ощетим друга такава.


Need for Speed: Underground 2 (2004). Докато по-новата Hot Pursuit игра също е фантастична, тази конкретна играта, позволява да се чувствате като истински уличен състезател. Издаден в разгара на популярността на уличните състезания, причинена от филмите „Бързи и яростни”, Underground 2 разширява оригинала и позволява на играча да шофира в един отворен и свободен градски свят. Разбира се, най-голямото предимство на тази игра е голяма разнообразие от коли и тяхното  персонализиране. Поръчковите автомобили наистина могат да заприличат на вашите мечтани или собствени автомобили.


Sonic & All Star Racing: Transformed (2012). Една от най-големите изненади на 2012г. дойде с подходящо подзаглавие "преобразен." Тази игра не е просто още една Mario игра. Тя постави нови стандарти за картинг състезания. За отбелязване е как пистите се променят динамично на всяка обиколка. Така при първата обиколка преминаваш през мост, а на следващата, змия взривява моста, което означава, че трябва да промените автомобила си в самолетче, за да преминете през препятствието. Дру

 

 

Burnout Paradise (2008). Следващата игра е за тези, които обичат състезанията NASCAR само за да гледат катастрофи. Вие от кой тип сте? Този отворен свят скоростта е демон, който най-силно се наслаждава, когато просто се прави развихря и причинява хиляди катастрофи. Наслаждавате се на чиста тръпка от физиката на катастрофата в движение. Има и състезания, в които можете да,  предизвикате другите да се сблъскват и катастрофират.

 

Gran Turismo 4 (2005). Преминаването на карирания флаг е любимото при реално шофиране със  симулаторите  на семейството на Sony. Не само, че играта притежава забележителна и огромна колекция от над 700 коли, но всяка игра от поредицата е техническо постижение, нечувано до тогава. Например GT4 е една от малкото игри за Playstation 2, която е в състояние да се движи в режим на висока резолюция (HD). Всъщност реални пилоти от състезателните формати в цял свят  споделят, че преживяванията и физиката в GT4 са толкова автентичен, че не могат да установят  разликата между виртуалния и реалния свят.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...