.

Интернет връзките [част първа]

Интернет връзките [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Интернетът вече е едно от най-основните средства за комуникация. Хората (особено самотните) доста често намират половинката си там – в сайтове за запознанства, случайно добавен приятел във Фейсбук/Скайп и какви ли не други сайтове/приложения. Понякога се случва дори женени/омъжени мъже/жени или такива с гаджета да посещават подобни сайтове, тъй като нямат пълноценна връзка. Ето малко информация за интернет връзките, какво търсят/намират хората там и опасно ли е това занимание.

 

 

Сайтовете за запознанства. Те са най-често посещавани, когато си решил/a да се впуснеш в интернет авантюра. Влизаш в тях, за да търсиш сродна душа, да споделяш, да намериш някой, който да запълни емоционалната и духовната липса. Влизаш, за да експериментираш. Слагаш провокативна снимка и няколко интересни изречения и чакаш някой да прояви интерес. Можеш от време на време да сменяш снимката/описанието. Това зависи и от потребностите ти в определения етап, в който се намираш. Както вече споменахме тези сайтове са предпочитани от самотните хора или от учениците, които искат някаква нова тръпка. В определен момент това става необходимост. А най-зарибяващ е интересът, който провокираш към самия себе си. Това е друг свят, в който си харесван/а и знаеш, че има някой, който те чака да дойдеш на линия и мисли за теб. Още по-вълнуващо е, ако в реалността ти липсват интересни преживявания. Влизащите в подобни сайтове имат нужда да повишат самооценката си. В тези сайтове се срещат романтици, които скрити зад анонимността, могат по-лесно да се отпуснат и да провокират комуникация. Срещат се хора, които търсят любовта, описана в любовните романи – драматична, силна, истинска и наистина вярват, че ще я открият. Тези сайтове са за чувствителни, меланхолични и силно преживяващи емоциите си хора. Те само с хубави думи могат да достигнат до върховни удоволствия. Няма значение, че не виждаш кой е отсреща, думите лекуват душата и не се сещаш, че реално не познаваш човека, с когото си пишеш. Внимавай един ден в каква реалност ще се окажеш.

 

Сайтовете за виртуален секс. В тях се влиза, когато не ти достига увереност, време или искаш да изпробваш сексуална практика, която по различни причини не можеш да споделиш с половинката си или просто нямаш партньор в момента. Най-често търсиш специалните сайтове, предлагащи момичета и момчета готови, скрити зад анонимността да направят всичко, за да те задоволят. Всяко неосъществено сексуално желание буди напрежение. Ето защо тези сайтове могат да бъдат донякъде отдушник на подобно натрупано напрежение.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...