.

5 причини да си вземете Windows телефон

Какви са предимствата?

5 причини да си вземете Windows телефон
Снимка: Blog

Всички сме били в това положение - търсите си нов телефон, не знаете какво искате или искате нещо специфично, но пък не ви харесва цената, или пък камерата не е от най-добрите.

 

Ето няколко причини, поради които да премислите дали да вземете телефон от „Microsoft“.


1. Евтино и достъпно


Оригинални телефони от „Microsoft“ могат да се намерят навсякъде и са на изключително достъпни цени за качеството, което получавате при закупуване на устройството.


2. Невероятна камера


Windows телефоните могат да се гордеят с факта, че предлагат едни от най-добрите камери на пазара и с огромна възможност за модифициране на камерата. Следователно - няма много причини за оплакване.


3. Елементарна операционна система


Операционната система е една от най-опростените, за да може да намерите каквото ви трябва, когато ви трябва. С минималистичния начален екран получавате достъп до всички избрани приложения, даже можете да разберете най-важното със системата за бърз преглед. Тя позволява да се показва най-важното върху иконата на приложението.


4. Бъдете социални


В Microsoft можете да намерите всички популярни социални платформи. Фейсбук, Инстаграм, Туитър, Скайп и много други. Със собствен дизайн на всички платформи, телефоните от този тип добавят малко самостоятелност сред други операционни системи.


5. Издръжливост


Всички знаят, че Nokia” е телефонът за вас, ако търсите здравина. Но след като „Microsoft” закупили фирмата е абсолютно сигурно да се каже, че качеството е още на линия и може да се каже, че дори телефоните на „Microsoft“ са по-устойчиви от много други марки на пазара.


Това са само някой от добрите причини, за които да се замислите дали да вземете телефон на „Microsoft“.

 

Автор на статията: Христо Балев


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...