регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Спечелете двойни покани за Aniventure Comic Con с TeenProblem.net!

Специалната игра ще заведе двама души с двойни покани!

Спечелете двойни покани за Aniventure Comic Con с TeenProblem.net!
Снимка: TeenProblem.net

На Aniventure Comic Con ще бъде изградена най-голямата гейминг зала в България. Всеки посетител ще може да се включи в някой от десетките турнири по най-популярните игри у нас или просто да поиграе свободно в някоя от зоните, а в паузите ще може да гледа битките на най-добрите български отбори по CS: GO и League of Legends на голямата Omen by HP сцена.


Голямата новина е, че за първи път играта League of Legends ще има собствена зона на събитие в България. Зоната ще се простира на над 300 квадратни метра и дори ще има малка сцена за шоумачове и предизвикателства към Rioters, косплеъри, известни стриймъри и дори професионални отбори.

 

В тази зона ще бъдат на разположение и 20 машини с напълно ъпгрейднати от Riot акаунти, а всеки косплейър, дошъл в зоната с впечатляващ LoL костюм ще получи специален LoL goodie bag с оригинален мърч от производителите на играта.

 

Различни, оригинални награди ще очакват и почти всеки дошъл да поиграе на щанда на League of Legends. Помислено е и за феновете на настолните игри – 2 комплекта Mechs vs Minions (официалната настолна игра на League of Legends) ще бъдат на разположение, а обучен екип ще въведе в правилата всеки желаещ да тества играта.

 

В съседна зона пък ще се проведе първи национален шампионат по набиращата огромна популярност мобилна игра Clash Royale с награден фонд от 2000 лева. На голямата сцена в двата дни пък ще се състезават най-добрите български отбори по CS: GO и LoL за награден фонд от общо 10 000 лева. В различните зони на специалната гейминг зала ще има и редица аматьорски турнири 1vs1 и 2vs2 по CS: GO, League of Legends, FIFA17, Hearthstone и много други с големи награди от спонсорите на фестивала.

 

Още информация за събитието можете да видите тук.

 

Ако искате да присъствате на събитието, имате шанс да си спечелите две двойни покани за Aniventure Comic Con от специалната игра с TeenProblem.net!

 

Коментирайте в този Фейсбук пост за да участвате в томболата за две двойни покани:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...