.

Тайгър Уудс вече ще прави секс само, ако е влюбен

Признал на треньора си след лечението на неконтролируемия си секс нагон

Тайгър Уудс вече ще прави секс само, ако е влюбен
Снимка: Reuters

Един от най-скандалните спортисти, известен със своите секс афери, е играчът по голф Тайгър Уудс. Талантливият мъж успя да си спечели слава на истински секс маниак, след като за кратко над 10 жени заявиха, че са имали афери с него. Сред тях има няколко сервитьорки и една порнозвезда.Досега Уудс не е отрекъл нито едно от твърденията. Тайгър мина специално лечение, за да се научи да контролира сексуалния си нагон и според бившия му треньор Ханк Хени си е научил урока.

 

Хени престана да тренира Уудс през 2010 г. след шест годишна съвместна работа. Той дори написа книга, в която разказва детайли за спортиста, направил голфа по-известен от всякога. Името на творбата му е The Big Miss и внея той цитира Тайгър.

 

„Сега ще ме погнат доста жени, особено по-дивите. Но това, което научих е, че не мога повече да правя секс с някоя жена, без да съм влюбен в нея", казал голфърът след лечението си.

 

Книгата излиза на пазара в САЩ на 27 март и в нея Уудс още е представен като темпераментен, груб, обичащ да гледа евтини порно звезди.

Още новини за звезди четете а Tialoto.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
montana6
преди 12 години
0
0
!
Отговори
Тея новини с какво са полезни и какъв смисъл имат, само това не можах да разбера...
Страница 1 от 1