.

Ники Михайлов ще пази за Милан?

Ники Михайлов ще пази за Милан?
Снимка: Reuters

Милан отново има интерес към Николай Михайлов, пише сайта calciomercato.com. Росонерите явно ще сменят титулярния си вратар идното лято и българския национал е един от кандидатите. В момента на вратата на Милан е Кристиян Абиати.

 

Договорът на Абиати обаче изтича след 10 месеца, а от ръководството нямат намерение да го подновяват. В следващите месеци не е запланувана среща между агентите на вратаря и шефовете на Милан.

 

 

Причината не е в заплатата, която взима стража. Абиати получава по 1,5 млн. на сезон, което не е проблем, но неговата възраст явно е причината. Абиати навършва 36 години догодина.

 

Вратарят на Твенте Николай Михайлов на няколко пъти бе свързван с трансфер в Милан. Засега обаче реална оферта за българина няма. Ако Абиати напусне Марко Амелия, който сега му е резерва ще стане титуляр най-вероятно. Но Адриано Галиани иска той да има сериозна конкуренция.

 

Освен Михайлов в полезрението на Милан е още вратаря на Пескара Матия Перин, който е роден през 1992 г. Младокът е собственост на Дженоа.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...