.

Най-използваните протеинови суплементи

Най-използваните протеинови суплементи
Снимка: freedigitalphotos.net

Dymatize ISO 100. Компанията Dymatize е световно известна със своите хранителни добавки. Протеините от серията ISO 100 пък са едни от най-предпочитаните заради сто процентовата си хидролизирана филтрация. Това е изключителна прецизна и качествена филтрация на суроватката, при която протеинът се запазва, а молекулите му се разбиват до късоверижни такива. Това повишава значително усвояемостта му в организма. Изпит под формата на шейк, този протеин веднага навлиза в кръвта и стартира своя път към клетките, поставяйки началото на възстановителните процеси в организма. Една мерителна лъжица според производителя съдържа 24гр протеин, 1гр въглехидрати и 0гр мазнини, а калорийният еквивалент е 86kcal.

 

Muscle Pharm и техният Combat Powder. Макар да е единственият протеин, който предлагат, от Muscle Pharm са хвърлили доста усилия в създаването на тази богата протеинна матрица. Combat Powder е проектиран изцяло за практикуващите бойни спортове, както подсказва и името му, а главно рекламно лице е лигата за смесени бойни спортове UFC. В състава на пудрата влизат високофилтриран и хидролизиран суроватъчен протеин, млечен казеин както и яйчен протеин. Гарантирано е степенуваното усвояване на протеина във времето, така че тялото ти да не изпита глад за белтъчини.

 

 

Gaspari Nutrition и продуктът им MyoFusion. Известният културист от близкото минало Рич Гаспари представи този протеин като тотален хит в деня на премиерата му и наистина се оказа така, чак до днес. Вкусовите качества на протеина са забележителни. Смесва се изключително лесно и без почти никакви усилия от страна на шейкъра ти. Характеризира се с плътен и кремав вкус, а формулата му отново е матрица. Основните източници на протеин в състава на тази пудра са кафяв ориз, яйчен протеин и говеждо месо. Последователното усвояване в организма отново е гарантирано с тази матрична формула. От Gaspari също успокояват, че MyoFusion не съдържа никакъв аспартам – синтетичният подсладител, който се смята за канцерогенен и въпреки това намиращ широко приложение в хранителновкусовата и фармацевтична промишленост заради пренебрежимо ниската си цена.

 

100% Whey Gold Standard на Optimum Nutrition. В течение на годините от Optimum Nutrition измениха леко формулата на този протеин, но както и името му подсказва, а и мнението на милионите потребители и фитнес запалянковци по света, това е един от категорично сочените за протеин номер едно на планетата. Различни вкусове, лесно смесване с вода или мляко и отлични резултати в спорта. Цената е относително достъпна, а качеството гарантирано. В една мерителна лъжица от 30.4гр се съдържат 120kcal, 1гр мазнини, 3гр въглехидрати и 24гр протеин. Това са съответно 2%, 1% и 48% от препоръчителните дневни дози за хранителен режим от 2000kcal.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...