.

Хранителни добавки за стоманени мускули и сексуална мощ

Хранителни добавки за стоманени мускули и сексуална мощ
Снимка: freedigitalphotos.net

С идването на лятото, мъжките хормони започват да бушуват. Хиляди млади мъже и момчета се насочват към фитнес-залите в търсене на идеалното тяло. Всички искат да направят мускулите си по-релефни и по-обемни. Разпространено е схващането, че през зимата се качва мускулна маса. Това не означава, че през лятото не можете да увеличите теглото на двигателните си тъкани, но заради по-високите температури, дехидратирането и загубата на вода от организма са главните пречки пред това.

 

Да се върнем на темата за бързите резултати. Всеки трениращ иска да постигне желаното тяло колкото е възможно по-скоро. Ясно е, че във фитнеса усилията се възнаграждават, но след достатъчна доза време. Изграждането на мускулатура е бавен и сложен процес, а отслабването не бива да бъде предприемано безразсъдно. Ако отслабвате екстремно, не само че можете да си докарате опасно високо дехидратиране, но и по-сериозни проблеми за здравето.

 

Кои са хранителните добавки за ефикасно отслабване? Могат ли те да се съчетаят с други суплементи за запазване и дори покачване на мускулната маса в същото време? Да, има такива химични съединения и те доказано работят.

 

Л-карнитинът увеличава подвижността на сперматозоидите. Резултатите от изследвания на учени в Китай, публикувани в списание „Andrologia“, потвърждават влиянието на л-карнитин при мъжете. Половината от мъжете в това изследване получавали по 2 грама Л-карнитин всеки ден заедно с витамин Е, а другата половина приемала само витамин Е. Изследването продължило три месеца. При тези, които приемали л-карнитин, броят на подвижните сперматозоиди се увеличил с около 29% до 45%.

 

 

Бабини зъби. Екстракти от тази билка са известни под различни търговски наименования. Билката е позната по нашите земи от древността и спомага за повишаването на тестостероновите нива. Увеличава сексуалния апетит и подпомага ерекцията.

 

Мака. Усилва сексуалната мощ, като за разлика от медикаментите, работещи в тази насока, няма никакви вредни странични ефекти. Има определен ефект при увеличаване на плодовитостта. Испанските конкистадори я наричали „секс билката на инките.”

 

Спирулина. Добавката е подходяща при хронична умора, отпадналост, източник на протеини, желязо и B12 едновременно. Спирулината e като супер храна за енергия и добро настроение.

 

Аргинин. Изключително популярната аминокиселина, срещаща се в природата, която участва в много и важни биохимични реакции в организма. Тя повишава притока на кръв към долната част на тялото и затова често се препоръчва от природните лечители като добавка, подобряваща сексуалните функции. L-Аргининът също демонстрира способност да повишава броя на сперматозоидите и така да подобрява мъжката плодовитост. Плодовитостта е основната функция на тестостерона. Повишите ли него, безусловно ще ускорите и успехите в спорта.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...