.

Спорт според характера [за момчета]

Спорт според характера [за момчета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Спортът е идеалният начин да поддържаш тялото си стегнато и красиво. Повечето момчета обожават да спортуват, в сравнение с дамите. Силният пол не се притеснява да се поизпоти в залата, нито да се измори. Разбира се, всеки човек е различен и има нужда от различни спортове. Кой спорт е подходящ за теб, според характера ти?

 

Прключенецът. Ако се определяш като приключенец, ако не се страхуваш от суровите условия на природата, ако обожаваш да пътуваш, значи трябва да се занимаваш със зимни спортове. Ски и снауборд, защо не? За съжаление, това са доста скъпи спортове, които изискват доста, но винаги можеш да си наемеш добра екипировка.

 

Мистър Мускулесто тяло. Някои момчета се интересуват много от външния си вид и за тях е изключително важно да имат мускули. Това не е лесна задача, защото красивото тяло се вае с постоянство и грижи. Ако искаш да имаш мускули, най-добре е да посещаваш фитнес залата. Там ще тренираш цялото си тяло, ще правиш силови упражнения, комбинирани с кардио.

 

 

Боецът. Има момчета, които обожават да се състезават, но сякаш са единаци. Те не са екип, трудно се сработват с другите, искат да изпъкнат, да покажат силата на духа и тялото си. Ако си такъв човек, избери бойните изкуства. Те са много повече от спорт, защото развиват както тялото, така и духа, израстваш и на двете нива.

 

Футболният запалянко. Има момчета, които не могат да живеят без футбол. Те гледат мачове постоянно, познават автобиографията на всеки известен футболист и историята на любимия си тим. Ако обожаваш този спорт, най-добре е и да го тренираш. Така ще се наслаждаваш на играта, докато правиш кардио, заради постоянното тичане.

 

Отборният играч. Някои момчета са много по-адаптивни в груповите игри. Харесва им сплотеността на отбора, допада им да са част от един екип. Ако си с по-лек характер и искаш да срещнеш нови приятели за теб са спортове като волейбол и баскетбол. Там ще намериш нови приятели и ще жънеш успехи заедно с отбора.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...