.

Тренировките, които ще бъдат модерни през 2017

Тренировките, които ще бъдат модерни през 2017
Снимка: iStock

Като при всяко нещо и при спорта си има модни тенденции. Повечето хора сигурно в края на 2016 година са си обещали да спортуват повече през 2017. Така че, ако и ти си един от тях, но все още не знаеш какво ще тренираш през тази година, виж кои ще бъдат най-актуалните тренировки и може да откриеш най-подходящата за теб сред тях:

 

Денс кардио – на повечето хора им се иска да тренират, но и да се забавляват. През 2016 година в САЩ бяха открити много зали, предлагащи денс кардио и се очаква през 2017 да се открият още десетки, защото интересът към тези тренировка продължава да расте. Тренировките по денс кардио са изключително приятни и може да се каже, че спортуващите се чувстват повече като на купон, отколкото като на тренировка. Ако предпочиташ да спортуваш у дома, в интернет има много видеоклипове с денс кардио тренировки, така че не е нужно да ходиш до фитнеса, за да се поддържаш във форма.

 

 

Бокс – в днешно време това е не само силов спорт, се тренира основно от мъже. Вече има на много места зали, предлагащи класове за начинаещи ентусиасти, които искат да се научат и да опитат тръпката на бокса. Адриана Лима, която е модел на Victoria`s Sеcret, редовно тренира бокс и това й помага да изглежда толкова зашеметяващо. Бокс тренировките може да бъдат както индивидуални, така и групови, а дори може да се учиш и сам у дома, ако имаш желание и ти се търсят уроци в интернет.

 

Смесени тренировки – при тях една сесия обединява елементи от две или повече различни тренировки, като по този начин се горят повече калории, не се натоварват едни и същи мускулни групи и тренировките не омръзват, защото всеки път са различни.

 

Мегаформер – това е нов уред, който предлага комплексна тренировка, развиваща силата и мускулната издръжливост. Според хората, които го ползват, той може да бъде сравнен с пилатеса и тренировката е изключително тежка. След първите няколко тренировки почти всички са имали мускулна треска. Класовете с мегаформер следват метода на Лагрий, при който се обръща голямо внимание на продължителността на упражнението, а не на неговото повторение.

 

Тренировки на живо – през 2017 тези тренировки със сигурност ще бъдат голям хит. Представи си колко е готино да си си у дома и да тренираш заедно с още десетки хора, без значение кой в коя част на Земята се намира.

 

Мобилни приложения – съществува огромен брой мобилни приложения, които са разработени в помощ на самостоятелната тренировка и стават все по-актуални. Те предлагат най-различни упражнения, като следят индивидуалното спортно развитие на всеки потребител.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...