регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

4 предимства на водата за фигурата и красотата

Защо е важно да пием вода?

4 предимства на водата за фигурата и красотата
Снимка: Instagram

Днес на мода са диетите. Ежедневно се стараем да се храним здравословно, за да поддържаме стройна фигура, с която да се чувстваме добре.

 

Замисляли ли сте се за това нещо, което е изключително послезно, справя се с наднорменото тегло целулита и много други проблеми?

 

Да, това е водата, която не рядко приемаме за даденост, а тя има много благоприятни свойства.

 

Водата помага за намаляване на телесното тегло.

 

Тя замества вредните и калорични напитки като сода, кола и всякакви натурални сокове. Водата не съдържа никакви калории, но за сметка на това притъпява постоянния глад, защото в много от случаите, когато си мислим, че сме гладни, организмът ни всъщност има нужда от вода.

 

Водата дава много енергия.

 

Когато се чувствате отпаднали и нетрудоспособни, вместо да посягате към поредната чаша кафе, върнете лентата назад и си помислете колко вода сте изпили днес. Една или две чаши определено не е нужното количество. За това в такава ситуация посегнете към чаша вода, а не към кола, енергийни напитки или кафе.

 

Водата се справя отлично с главоболието.

 

Когато получим главоболие, организмът ни дава сигнал, че му липсва нещо. Отново помислете дали това не е вода и изпийте една голяма чаша. Това помага повече от всяко друго лекарство.

 

Водата помага за по-красива и здрава кожа.

 

Започнете да пиете достатъчното количество вода на ден и ще забележите очевидно подобряване. Кожата става по-свежа, изчистена и вие ще имате по-слънчево излъчване. Водата има и много други положителни свойства, за това я пийте в оптимални количества.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...