.

Приказно излъчване с розови сенки за очи

Нова тенденция сред звездите

Ивета Иванова
Приказно излъчване с розови сенки за очи
Снимка: Instagram

Очите са най-изразителната част от лицето, а погледът - най-силното оръжие на дамите. Затова е и от голямо значение какъв грим ще подберете за очите.

 

Най-новата и свежа тенденция сред знаменитостите е розови сенки. Розовото е детски, магически, приказен цвят и прави жените да изглеждат сладки, мили, изкусителни, като феи от приказките.

 

В началото на юли се проведе седмицата на модата в Париж и там розовите сенки за очи можеха да се забележат при много от моделите. Тъй като седмицата беше посветена на тенденциите за есен/зима 2018, може да се твърди, че розовият цвят няма да е хитов само през лятото, а ще продължи да е актуален и през студените месеци. Интересното е, че не се залага да нежното, светло и едва доловимо розово, а на изпъкващо, ярко, блестящо. Клепачите трябва да изглеждат като розовия захарен памук, за да сте в крак с тенденциите.

 

Луси Хейл е една от първите знаменитости, която експериментира с въпросния тренд. Звездата от "Малки сладки лъжкини" никога не се е страхувала да опитва нови неща. Блестящите розови сенки подчертават прекрасно очите ѝ и тя изглежда наистина магично с тях. Хубаво е да се поставят и на долния клепач, за да се постигне добър ефект.

 

Бонбоненото розово няма да ви направи по-малко женствени, напротив, тази сладникавост привлича мъжките погледи, твърдят представители на козметичната индустрия. Ако все пак ви се струва прекалено, може да заложите и на бебешкото розово.

 

Селена Гомес и Риана също са пробвали новата мода при сенките за очи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
mlyubenov
преди 5 години
3
1
!
Отговори
sure
Страница 1 от 1