.

Най-модерните аксесоари за коса за есента

Вижте какво може да носите

Ивета Иванова
Най-модерните аксесоари за коса за есента
Снимка: Pexels

Аксесоарите за коса ще са хит през есента на 2018 г. Тъй като лятото скоро си отиде, вижте какво ще е най-подходящо да носите през есента.

 


Шноли

 

Бяха много модерни през 90-те години на миналия век. Класическата едноцветна шнола се завръща тази есен, като е най-добре с нея да хващате косата на кок, а не да защипвате само част от косата.

 


Тънки фиби

 

Тънките черни фибички ще ви вършат чудесна работа. Бела Хадид е огромен техен фен, а сестра ѝ, Джиджи, също ги използва често.  Тъй като са тънки и леко забележими, може да хващате кичура с по няколко от тях. 


Зиг-заг диадеми

 

Те също бяха хит през 90-те и почти всички момичета тогава имаха поне една зиг-заг диадема. Както може да ги използвате, за да захванетe косата, за да не ви пречи като тренирате, така и може да ги сложите, когато сте с официална рокля. Зиг-заг диадемите бяха част и от Нюйоркската седмица на модата.

 


Големи ластици

 

Много от нас ги носят вкъщи, или докато спят, но вече може да носите големите ластици и в училище, на работа, на срещи, на официални събития. Те бяха най-модерни в края на 90-те и през 2001-2002 г. Тези, които са блестящи, са много ефектни за вечерно излизане. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...