.

Пореден хит в Instagram: Снимки с цветя от ваната

Ето кои знаменитости заложиха на този тренд

Ивета Иванова
Пореден хит в Instagram: Снимки с цветя от ваната
Снимка: Pexels

Най-новата тенденция при снимките в Instagram е да се щракнете, докато сте във ваната и сте покрити с листенца от рози или други цветя.

 

Не всеки би си направил такива снимки, тъй като те са доста провокативни, на тях дамите са голи и покрити само с цветчета. Но знаменитостите вече все по-често постват такъв тип фотоси.

 

Например, това направи американската ТВ звезда Вики Патисън. Тя е на екскурзия в Бали и се наслаждава на хубавото време там. Вики нагорещи страстите, като постна снимки от ваната, на които е покрита с розови и червени цветчета от рози.

 

Поза Фламинго завладя Instagram

Интересното е, че известните личности залагат само и единствено на пяната, водата и цветята, никъде в кадрите не присъстват гъби за баня и надуваеми играчки за ваната, които преди също бяха хит за снимки.

 

Според "India Times", цветчетата от рози помагат кожата да стане по-гладка и да се овалжни по-лесно, така че това е допълнителен плюс за знаменитостите. Къпането с рози помага и за освобождаване на стреса и по-добър сън.

 

Други популярни личности, които постнаха такива снимки са моделът Шанина Шейк, Instagram звездата Деми Роуз, актрисата Самира Майти, риалити звездата Ели Браун.

 

 

 


 



Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...