.

Лакове за нокти за зимата - 5 хита

Ето кой са най-подходящите цветове

Ивета Иванова
Лакове за нокти за зимата - 5 хита
Снимка: Pexels

Покрай коледните празници е модерно да си правите тематични празнични маникюри - с коледни мотиви, като елхи, Дядо Коледа, елени, снежни човеци, снежинки и т.н. Но ако обичате по-семплия маникюр и нямате възможност да ходите често в козметичните салони, а все пак искате да се лакирате, за вас има някои други варианти. През зимния сезон е хубаво да се заложи на определени цветове за ноктите, които отиват на снежното и мрачно време навън, но и които са в тон със сезона на партитата. Освен Коледа и нова година и банкетите, които ги съпътстват, през зимните месеци, особено през януари, има и много именни дни, на които отново трябва да блеснете с перфектен външен вид. Ето на кои цветове лакове да заложи за по-семпъл и изчистен, но много стилен маникюр.

 


Синьо-сиво

 

Перфектен цвят за зимата. Не е толкова ярък, а е по-приглушен - затова отива на студеното и мрачно време. Ярките и живи цветове са за лятото и пролетта. А и през зимните нощи, когато ще ходите на много партита, небето е в подобен нюанс, както и отраженията върху снега. Синьо-сивото е и елегантен цвят, комбинира се чудесно с официални рокли.

 

Снимка: Pexels


Тъмнозелено с брокат

 

Тревистото зелено и електриковото зелено са супер хит за пролетта, когато дръвчетата цъфтят и отново става слънчево. Но не е нужно през зимата да се отказвате от зеленото. Просто заложете на тъмнозелен лак. Ако е с брокат, ще е идеален за партита и официални тоалети, с него ще блестите. А и тъмнозелените рокли са хит през тази зима.

 

Снимка: Pexels

 


Мръснобяло

 

Това е вечна класика за зимата. Бялото е един от най-емблематичните цветове за сезона, тъй като напомня за снега навън. Но заложете на мръснобяло, за да сте в тон със зимната атмосфера. Или украсете бялото с брокат или малки сиви или сини снежинки.

 

Снимка: Pexels


Винено червено

 

Още един класически зимен цвят. Червеното е цветът на Коледа - на костюма на Дядо Коледа, на бастунчетата-близалки, на празничните коледни шапки и т.н. Просто за зимния сезон заложете на тъмночервено или виненочервено, което пък напомня и за любимата зимна напитка - греяно вино. Виненото червено стои много стилно и ви кара да изглеждате още по-женствени и уверени в себе си.

 

Снимка: Pexels


Сиво с брокат/Златисто

 

Тези два цвята също напомнят за снежното време, а и са топ предложения за парти. Металическото сиво и златистото най-добре пасват на официалните рокли и бляскавите бижута и ви карат да изглеждате като принцеса от приказките.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...