.

Хилари Дъф с боб

И тя заложи на къса коса

Ивета Иванова
Хилари Дъф с боб
Снимка: Reuters

И Хилари Дъф отряза косата. Звездата използва последните дни на годината, за да си направи най-модерната и стилна прическа за 2019 г. - каре или т.нар. боб.

 

През годините актрисата е експериментирала с цветовете - с различни нюанси на русото, а дори временно беше с пастелено розова коса. Но дължината на гривата ѝ почти винаги е била една и съща, коментират от "In Style". Тя е залагала и на къса коса, но не толкова къса, колкото сега.

 

Но Хилари ще посрещне новата година с една различна визия - с къса коса, вижда се от публикация в социалната мрежа Instagram.

 

Косата на звездата вече стига до раменете. Тя показа новата прическа чрез видео, с което обучава феновете си как да си направят оригинален празничен грим.

 

Последователите на актрисата харесват нейната прическа. "Обичам твоята коса! Сега и аз ще отрежа моята", "Косата ти изглежда страхотно", пишат нейните почитатели. 

 

Смята се, че прическата боб ще остане голям хит и през новата година, тъй като знаменитостите не спират да залагат на нея и изглеждат много секси.

 

Други звезди, които си направиха каре, са Никол Шерцингер, Дженифър Лопес, Емилия Кларк, Майли Сайръс и др.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...