.

Рокли с перушина - хит за празниците

Тренд за сезона

Ивета Иванова
Рокли с перушина - хит за празниците
Снимка: Pixabay

Роклите с перушина стават голям хит за зимата.

 

Празничният сезон започна и тепърва ще трябва да присъстваме на много коледни банкети, партита, именни дни, събирания с приятели и семейство за празниците. Оказва се, че тази година ще е най-ефектно да се явим на такъв тип официално събитие с рокля с перушина, съобщават от "Pop Sugar".

 

Те напомнят за роклите от 20-те години на миналия век - тогава перушината също е била на мода. А и са перфектен избор за официалните вечери и банкети. Освен това, издават, че сте в празнично настроение.

 

Ако заложите на рокля с перушина и за новогодишната нощ, няма да сбъркате.

 

Перушината издава разкош, изобилие и придава по-драматичен вид на роклята. С такъв тип дреха няма да останете незабележими на празненството. Затова, тази година не залагайте на традиционните рокли от кадифе или плат ламе; както и на тези с брокат и блясък.

 

Ако сте с рокля с перушина, най-добре заложете на класически бижута - от сребро. Сребристи и бели обувки с ток пасват най-много на тези рокли. Ако роклята с перушина е в ярките цветове - розово, жълто или оранжево, може да заложите и на бижута в светлозлатисто или на аксесоари в черно.

 

Що се отнася до прическата, хубаво е да сте с кок или шиньон, за да се забелязва по-добре перушаната, особено ако е в горната част на роклята.

 

Перушината може да е по яката, ръкавите, като колан, около деколтето, в долната част на роклята и т.н.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...