.

3-те зодии, които се обличат най-стилно

Ето кои са те

Ивета Иванова
3-те зодии, които се обличат най-стилно
Снимка: Pixabay/xusenru

Някои зодиакални знаци просто имат страхотен стил и знаят как да го покажат. Те следят модните тенденции, държат да са елегантни и умеят да подбират подходящите дрехи за всеки повод. Вижте кои се обличат най-добре, според "BestLifeOnline".

 


Телец

 

Управлявани са от Венера, планетата на красотата. Затова на Телците им харесват всички скъпи, луксозни, красиви и бляскави неща. Освен това, те са естети по природа. Харесват им платове, които са луксозни, но едновременно с това комфортни - коприна и лек памук. Те винаги са нежни, грациозни, стилни и имат уникален имидж. Знаят кои дрехи да подберат за събитията и са изискани. Държат на елегантността. Добавят аксесоари, които ги правят магнетични. Обличат се перфектно, балансират между класиката и новата мода.

 

Везни

 

Те също са управлявани от планетата на красотата и любовта Венера. За Везните модата си е истинско изкуство. Те се фокусират над уникалните дизайни и искат да подчертаят индивидуалността си. Правят страхотни комбинации с тоалети, такива, за които малко хора биха се сетили. Обичат ръчно изработени неща. Пазаруват във винтдиж бутици, ретро модата им се нрави. Търсят уникалното, различното и винаги получават много комплименти за модните си избори. Интелигентни са и винаги знаят какъв е дрескодът.

 

Лъв

 

Царете на зодиака са, затова държат да са стилни и елегантни. Управлявани са от Слънцето, което значи, че обожават да са център на внимание. Искат винаги да изпъкнат с тоалета си - знаят, че така най-лесно ще се забележат. Носят прелестни, бляскави, уникални и ексцентрични дрехи, за да изпъкнат в тълпата. Залагат на ярки цветове. Не се притесняват от експерименти, винаги залагат на смели тенденции. Правят впечатление и с големи аксесоари, както и със страхотна прическа. Винаги ще ви помогнат да си изберете тоалет.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...