.

Тенденции при маникюрите за 2023 г.

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Тенденции при маникюрите за 2023 г.
Снимка: Pexels/Brigitte Tohm

Новата година дойде и е време да помислим как да разнообразим визията си. Добрият и оригинален маникюр винаги прави голямо впечатление. Какви ще са трендовете при ноктите през 2023 г.? Ето отговорите на "Seventeen" и "Refinery29".

 


Шоколадово кафяво

 

Когато се чудите на какъв цвят да заложите, неутралното кафяво винаги върши работа. Ако изберете именно този тон, шоколадово кафяво, няма да има нужда от допълнителни елементи по ноктите. Това е простичък маникюр, но с него изглеждате много изискани и той е подходящ за официални събития. Освен това, не е прекалено светъл и винаги се забелязва. Отива на всякакъв цвят дрехи.

 

Снимка: Pexels/haru mio

 

Кърваво червено

 

Червеното става хит през зимата - това е сред цветовете на Коледа, заради костюма на Дядо Коледа. А и червени нокти с червено червило си е истинска класика. Кървавото червено ще е топ тренд за маникюра през 2023 г. Заложете на този богат, дълбок нюанс на червеното. Хейли Бийбър вече показа, че този маникюр ще е много модерен в следващите месеци.

 

Снимка: Pexels/CHANNNSY

 

Минималистичен стил

 

Минимализмът ще е на почит при ноктите през новата година. С изчистени и по-семпли маникюри изглеждате елегантни и стилни. Заложете на основа в бяло, бежово, кремаво, светлосиво и я украсете с дребни златисти овали и фигурки, например. Така ще сте в тон и с бляскавите дрехи, които остават хит през 2023 г.

 

 

Млечни тонове

 

Белите нокти също са модерни през зимата - така сте в тон със снега, снежинките, част от коледната украса. Но бялото при маникюра остава хит и през цялата година. Не залагайте на ярко или изчистено бяло, по-скоро на млечни тонове, мръсно бяло или бяло, което прелива към бледорозово, бледосиньо или светлосиво. Този маникюр стои много свежо, изпъква и се забелязва по ревютата на големи модни марки.

 

Снимка: iStock/Family video

 

Вива Маджента

 

Няма как да пропуснем цветът на годината, избран от Института за цветовете "Пантон".  Това е искрящ, наситено розов цвят, смес от аленочервено, бордо и виолетово. Имайте предвид, че дрехите и аксесоарите във Вива Маджента ще са абсолютен хит, така че маникюрът ще си отива с тях. А и този цвят е за мечтатели, смели и игриви дами.

 

Снимка: iStock/Alina Humeniuk

 

Барби нокти

 

Знаете, че Барби модата (дрехи, аксесоари, гримове, обувки, дори коси в розово и цикламено) завладя 2022 г. Тя остава на почит и през 2023 г., когато излиза игралния филм за Барби с Марго Роби и Райън Гослинг. Ноктите в наситено розово и цикламено стоят много свежо, правят ви да изглеждате сладки, мили, палави и лъчезарни. Освен това, розовите нюанси стоят прекрасно през пролетта и лятото.

 

Снимка: Pexels/JÉSHOOTS


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...