.

7 хита в чантите за пролетта

Ето кои са те

Ивета Иванова
7 хита в чантите за пролетта
Снимка: iStock/Maryviolet

Пролетта е тук, което означава, че е време да освежим визията си. С новия и по-топъл сезон, идват и съвсем нови тенденции в чантите. На какви модели да залагаме, за да изглеждаме стилно? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


Блестящи чанти

 

През 2022 г. дрехите с блясък, брокат и пайети станаха истински хит и продължават да бъдат много актуални тази година. За да сте в тон с тях, а и за да изпъквате - изберете и блестящи чанти. Малко блясък никога не е излишен, така ще изглеждате наистина звездно и ще правите впечатление. Чантите с брокат и блясак са идеални и за официални събития.

 

Снимка: iStock/Aleksander Kaczmarek

 

Чанти с ресни

 

Ретро тенденция, която се завръща. Дрехите и чанти с ресни бяха хит в края на 90-те и началото на новия век. През тази пролет ресните по чантите също ще са много актуални. С такава чанта няма как да останете незабелязани, а и тя стои много арт. Става дума за наистина дълги ресни.

 

Снимка: iStock/visoook

 

Плетени чанти

 

Не е изненада, че и те попадат в списъка! Плетешените чанти много модерни в последните 3 години и явно няма да слизат от сцената. Сигурно вече имате такава, но ако не - побързайте да си купите! Те са оригинални, с различни дизайни, цветове и шарки - рядко се повтарят. Освен това, плетените чанти са перфектни за пазаруване, пикник, разходка в парка и т.н.

 

Снимка: iStock/triocean

 

Металически чанти

 

Ако чантите с пайети и брокат ви се струват прекалено екстравагантни, това е изборът за вас. Чантите в металически цветове отново блестят, но не са толкова крещящи. Те са чудесни за официални събития, комбинират се идеално с елегантни дрехи. Залагайте на сребристи, златисти, бронзови чанти.

 

Снимка: iStock/SeventyFour

 

Чанти с причудлива текстура

 

Тук важи правилото - повечето е по-добре! Колкото по-странно и причудливо изглежда чантата, толкова по-модерни сте. Може да заложите на накъдрена и набрана чанта, на такава, която сякаш е направена от цветчета, на такава, сякаш направена от кристали, или пък на такава, напомняща на шушлякво яке. Колкото по-голяма, обемна, нестандартна, изпъкваща - толкова по-добре.

 

Снимка: Pexels/Rulo Davila

 

Чанти багети

 

Вечна класика! Изберете продълговата чанта, чиято форма напомна на вкусната хлебна багета. Тази форма веднага прави впечатление и стои много изискано, стилно. С този тип чанта ще се чувствате като героиня от филм. Залагайте на всякакви цветове - черно, оранжево, червено, синьо, бяло и т.н.

 

Снимка: Pexels/Felicia 

 

XXL чанти

 

Няма как да минем без огромните чанти! Те сякаш никога не излизат от мода. И през тази пролет съвсем спокойно може често да излизате с много големи чанти, които напомнят малки сакчета. Плюсът е, че с тях също винаги изпъквате, а и са практични. Побират лекции, книги, вода, гримове, тетрадки, лаптоп, храна, дори лека връхна дреха. Може да ги използвате дори за еднодневно пътуване.

 

Снимка: iStock/alexalenin


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...