.

5 хита в маникюра за пролетта

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 хита в маникюра за пролетта
Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

Пролетта вече е тук! Не е изненада, че с новия сезон на хоризонта се задават и нови тенденции. Маникюрите са любима и важна част от визията на много дами. На какви нокти да заложите през пролетния сезон и с кое ще изглеждате наистина свежо? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


Балетни нокти

 

Балетната мода е хит от 2022 г. и е много подходяща именно за пролетта. Тя се пренася върху маникюрите. Това значи да си направите наистина семпъл, изчистен и елегантен маникюр - като визията на балерините. Най-добре е ноктите да са в светлорозово или цвят пепел от рози. Така сте наистина нежни и изискани. Ако искате нещо по-весело и романтично, може да заложите на бяла или безцветна основа, а после да нарисувате розови панделки. Така сте сладки, в тон с веселото настроение на пролетта и кокетната мода, която е хит сега.

 

Снимка: iStock/SimoneN

 

Светлочервени нокти

 

Червеното завладя модния свят през есента на 2023 г. То е хит за дрехи, палта, аксесоари, обувки, чанти, грим, бижута, дори коси. През студените месеци по-често залагаме на наситено червено или тъмночервено. Но през пролетта на мода са светлите тонове. Направете си маникюр в светлочервено, така сте в крак с тенденциите и в тон с пролетните цветя навън. Може и да рисувате червени черешки на бяла основа - любим плод за края на пролетта и лятото.

 

Снимка: iStock/Nikolay Zaiarnyi

 

Нокти с връзки и бродерии

 

Много романтично и оригинално предложение! Нежната и позитивна енергия на пролетта може да бъде предадена с този страхотен маникюр. Може да изрисувате ленти (като тези на корсет или сандали) върху ноктите и да направите интересни възли. Може да използвате за основа синьо, жълто, светлозелено, а лентите да са бели. Ако пък искате нещо още по-омайно, доверете се на маникюрист, който да изрисува подобие на бродерия върху ноктите. Така излъчвате женственост, постигате леко ретро, но наистина невероятна визия.

 

 

Минималистичен дизайн

 

Сега хит са по-изчистените нокти. Ще изглеждате изискано и стилно, ако заложите на маникюр с минималистичен дизайн. Това значи да използвате безцветна, бяла или светлорозова основа и да изрисувате на всеки нокът различна малка геометрична фигура. Например - точка, кръгче, черта, квадратче и т.н. Такъв маникюр се комбинира идеално с официални, но и със спортни дрехи.

 

Снимка: iStock/Dariia Chernenko

 

3D нокти

 

Това е за любителките на по-смелите тенденции. За момичетата, които определено искат маникюрът им да прави голямо впечатление и да се забелязва от километри. 3D елементите за нокти са хит вече от няколко години. През тази пролет подобен маникюр отново ще бъде модерен. Сега е хит да има златисти или сребристи 3D елементи на ноктите. 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 месец
1
1
!
Отговори
da si priznaia , haresvam semplite , neki4ozni , nenatrufeni ne6ta
Страница 1 от 1