.

Как да изберем правилното бельо?

Вижте съвети

Как да изберем правилното бельо?
Снимка: iStock/nd3000

Казват, че дрехите правят човека, което ще рече, че това, което носим, ни създава определен образ в обществото. И въпреки че тази поговорка може лесно да бъде отхвърлена от мнозина, добре е да я приемаме сериозно. Облекла като чифт дънки, якета или обувки са изключително важни за комфорта ни, както и за визията ни. И когато говорим за цялостен външен вид, в това число със сигурност влиза и бельото.

 

Високо оценено от жените, дамското бельо представлява онзи детайл, който прави разликата. Ето защо никога не си купуваме бикини или сутиени на случаен принцип. Има няколко критерия, които трябва да имате предвид при избора на бельо. Ето на какво трябва да обърнете внимание, когато си купувате бельо, и когато решавате какво да носите под дрехите си!

 

Как да изберем бельо?

 

Преди всичко, обърнете внимание на материята. Имате нужда от бельо, което няма да причини дразнене на кожата, няма да задържа влага и няма да насърчава растежа на бактериите. Памучното бельо е идеално за целта, тъй като тъканите, направени от естествени влакна, като цяло позволяват на кожата да диша и да поддържа свежест.

 

Изберете онзи чифт дамско бельо, който ви пасва най-добре. Ако разполагате с по-пълни форми, заложете на класически гащички. А ако имате добре оформени задни части, можете да изберете бразилски бикини. В случай че имате късмета да се радвате на стройна фигура, тогава прашките са чудесен избор.

 

Бъдете сигурни, че сте избрали правилния размер. Никога не купувайте бикини, сутиени или боди в по-малък размер, само защото искате да оформите определени области на тялото си. За тази цел има оформящо бельо със специален дизайн и висока талия, както и такива с еластични влакна, затягащи зоните с натрупана излишна мазнина. Този тип бельо спокойно може да елиминира няколко сантиметра от талията или бедрата.

 

От друга страна, избирайки обикновено бельо, бъдете сигурни, че това е вашият размер - нито твърде малък, нито твърде голям. Всичко това ще ви осигури физически, но и психически комфорт.

 

Как да носим бельо по правилния начин?

 

Това, което носите отдолу, е изключително важно за видимото на повърхността. За да сте сигурни, че дрехите си пасват по определен начин на тялото и изглеждат добре, вземете предвид няколко важни правила, когато избирате бикини и сутиени.

 

  • Носете безшевно бельо от микрофибър под прилепнали рокли или тесни панталони, за да избегнете прозиращи през дрехите линии от бельо.

 

     •  Когато обличате бели или дрехи в телесен цвят, носете бельо с цвета на кожата си.

 

     •  Заложете на дантелено бельо, когато носите рокли с широки поли или деликатни материи.

 

     •  За секси визия и за да избегнете проличаването му през дрехите, винаги избирайте бельо в цвета на тоалета си.

 

     •  Подбирайте бельото си според възрастта. Пъстрите цветове или щампи са подходящи в юношеството, докато за младите жени са подходящи по-наситени цветове, а черното или неутралните нюанси са идеални за елегантност в по-късните етапи от живота.

 

    •  Не забравяйте, че това, което носите, ви представлява. Спазвайте тези прости правила и поддържайте имиджа си безупречен, където и да отидете.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...