.

Топ 3 на най-сексапилните зодии

Кои са най-привлекателни?

Топ 3 на най-сексапилните зодии
Снимка: Instagram

Всички четат или някога са чели хороскопа си, независимо дали си признават или не.

 

Но има някои зодиакални знаци, които са много по-силни в дадени области от други.

 

 

Кой е най-добрият знак? Зависи какво точно търсите.

 

Днес ще обърнем внимание на една по-пикантна част от характерите – сексапилът и страстта.

 

Част ли сте от най-привлекателните зодии?

 

Представяме ви топ 3!

 

1. Скорпион

 

Родените между 24 октомври и 22 ноември са най-сексапилните от всички зодии. Ако някога сте се срещали или сте имали гадже от тази зодия, то тогава знаете за тяхната невероятна сила да привличат околните. Странно е, но те определено могат да вземат каквото си поискат от всеки човек. Това, което привлича всички е фактът, че са изключително мистериозни. Заедно с това, те имат умението да усещат мислите на другите и какво им се върти в главата само с един поглед. Скорпионите се смятат за едни от най-страстните и определено обичат фантазиите.

 

2. Лъв

 

Лъвовете са вторите най-сексапилни зодии. Разбира се, не трябва да им го натяквате, защото са много чувствителни, ако не са на първо място за всичко. Те са сърдечни, принципни и много сексапилни. Познават правилните хора и определено знаят как да се забавляват. Много трудно можете да устоите на техния характер и всичките им привлекателни черти на характера. Обичат да бъдат център на внимание, знаят как да го постигнат и няма начин да останат незабелязани. Те имат най-привлекателната усмивка и определено знаят как да доставят удоволствие както в леглото, така и в живота.

 

3. Рак

 

Раците са трети по сексапил в топ 3 на зодиакалните знаци. Те са много трудни и често недостъпни, което ги прави много привлекателни за околните. Имат много добро чувство за хумор и с тях можете да говорите както на развлекателни, така и на много сериозни теми. Те са романтици и определено ще запомнят деня, в който са ви срещнали. Проблемът им е, че често сменят настроенията си, но ако свикнете, ще откриете, че са изключително предани към своята половинка. Имат изключително развита сексуалност и преживяванията с тях са синоним на върховно удоволствие.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...