.

Топ 3 на най-емоционалните зодии

Кои са те?

Топ 3 на най-емоционалните зодии
Снимка: Instagram

Добри или лоши, всички ние имаме определени емоции, които ни завладяват изцяло в дадени ситуации. Може би най-накрая сте получили обаждането за желаната възможност или гаджето ви е оставило и минавате през труден период.

 

От нищото подскачате от вълнение или се чувствате така, сякаш пропадате в бездна и имате нужда само и единствено от най-добрия си приятел, който да ви окаже подкрепа.

 

Преживявания като тези карат емоциите ни да бушуват и дори да преоткрием нови свои лица. Има зодии обаче, които са си такива по природа.

 

Представяме ви топ 3 на най-емоционалните зодии.

 

1. Овен

 

Представителите на зодия Овен се свързват най-често с любовта към живота. Те имат силни връзки, защото знаят стойността на хората, които ги заобикалят. Когато те споделят страстите си с някого, могат да бъдат много въодушевени и да преминат през много и все крайни емоции.

Овните никога не оставят хората да ги наранят и често стават много агресивни както с думите, така и с действията си. Никога не подценявайте емоционалността на представителите на зодия Овен, защото това ще ви изиграе много лоша шега.

 

2. Рак

 

Раците са тези, които често сменят емоционалните настроения, но много добре знаят как да извлекат ползи от тях. Те са едни от най-чувствителните зодии и се гордеят, че всички ги харесват. Те са типа хора, които знаят какво точно преживявате и какво да ви кажат, за да се почувствате по-добре. Представителите на зодия Рак често биват замъглени от емоциите си и това влияе негативно на връзките им. Както в един момент са изключително чувствителни, така в следващия нямат никакъв интерес към вас.

 

3. Дева

 

Девите са много интроспективни, които държат на себе си. Това, че понякога са срамежливи не означава, че не преживяват всичко изключително емоционално. Всъщност те често изглеждат сериозни, за да прикрият емоциите вътре в тях. Тъй като са много критични към себе си, всичко, което не върви както им се иска, може да ги изкара извън равновесие на чувствата и са склонни често да изпадат в депресии. Девите влагат много усилия за хората около тях и когато отношенията им преминат през някакъв катарзис, обикновено го преживяват много тежко.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...