регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Зодиите, които не биха предали приятелите си

На тях може да разчитате

Зодиите, които не биха предали приятелите си
Снимка: Instagram

Колко важно е доверието? Може ли една връзка да съществува без него? Вярвайки на някой, споделяме с него всички свои тайни, а когато знаем, че той е лоялен, можем да разчитаме, че ще бъде до нас и в най-трудните моменти. Но как можем да знаем пред кого спокойно да свалим бариерите около нас – астрологията може да ни даде съвет. Ето кои знаци са най-надеждни и лоялни за приятели:

 

1. Овен

 

Овните са изключително надеждни. Те не дават напразни обещания. Можете да разчитате, че няма да ви подведат – те държат на приятелите си. Овните няма да издадат тайните ви и ще бъдат до вас и в най-страшните моменти.

 

2. Дева

 

Казана дума – хвърлен камък, това са девите. За тях е изключително важно да бъдат опора за другите. Няма да ви подведат и разочароват за нищо на света – те носят отговорност за всичко, което казват и правят.

 

3. Телец

 

Телецът е неразрушимата скала, на която всички се опират в трудните моменти. Ако телец ви каже, че е зад гърба ви, можете да сте спокойни – имате истински приятел, който няма да ви изостави.

 

4. Риби

 

Рибите държат на приятелствата си и няма да подведат близките си хора. Те имат дълбока връзка с приятелите си, а тя не може да съществува без доверие. Рибите обичат да споделят тайни с близките си и ще направят и невъзможното, за да помогнат да приятел в беда.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...