.

Близнаци – чаровниците на зодиака

Забавни и общителни, какви са те?

Близнаци – чаровниците на зодиака
Снимка: Instagram

Двама в едно тяло – това са те, но в това е чарът им. Трудни за разбиране или сладки и чаровни, какви са Близнаците? Ето няколко факта, че те са едновременно лош избор и невероятно приключение. Добре дошли в света на противоречията...

 

1. Близнаците са спонтанни. Те винаги са готови за нови предизвикателства, нови маршрути и нови идеи. Омръзнало ви е да ходите в един и същ ресторант – с тях винаги може да отидете където и да е. Искате да правите любов на нестандартно място – Близнакът е вашият човек. С тях никога не е скучно, но и никога не е сигурно.

 

2. Много са социални. Близнците са всичко друго, но не и единаци. Обичат да си седят вкъщи понякога, но определено трябва постоянно да имат компания. Имат невероятно много познати и приятели и трудно можете да ги хванете насаме.

 

3. Обичат да флиртуват. Близнаците са лоялни, но дали обичат да се заглеждат... Ооо, да! Те умират да са център на внимание и обичат комплиментите – така се чувстват секси и желани, но няма да изневерят – стига им да знаят, че са забелязвани.

 

4. Те са много любопитни и приказливи. Близнаците задават купища въпроси и срещата с тях може да ви заприлича на интервю. Като въздушна зодия, те са много интелигентни и обичат дългите разговори, поднасящи много информация.

 

5. Имат страхотно чувство за хумор. С бърза мисъл и саркастична страна, Близнаците са истински царе на смеха. И не забравяйте – с тях е ужасно трудно да се спори.

 

6. Те са креативни. Оставете Близнак да обзаведе дома ви или да измисли перфектното тържество за рожден ден. Те обичат да създават забавления, защото по този начин сбъдват собствените си мечти.

 

7. Близнаците са аналитични. Въпреки че това трябва да изглежда като перфектната рецепта за самоувереност, всъщност поражда у тях много съмнения, като например въпросът докъде е стигнал животът им или какво да правят занапред.

 

8. Харчат много пари. Примирете се с това – Близнаците не могат да се владеят, ще дадат всичките са пари и за най-голямата глупост. Но биха го направили и за да ви зарадват, а това не е толкова лошо, нали?

 

9. Близнаците са леко луди. Раздвоение на личността е тежка диагноза и за щастие те не стигат чак до там, но определено понякога ще ви изглежда така. От тях може да се очаква всичко, но не е ли забавно това? И помнете – колкото и лоши да изглеждат понякога, те все още ви обичат.

 

10. Близнаците са любопитни (или направо нахални). Те винаги търсят интересни истории, искат да знаят всички подробности и ако имате тайни, да знаете – обречени са. Близнаците не се притесняват да ви попитат всичко, което може да им дойде на ум. А също така да знаете – вашите вещи са и техни, вашето свободно време – също.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...